Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Πόσο Κατρούγκαλος είσαι ρε Κατρούγκαλε;

Μέχρι χθες ο Γιώργος Κατρούγκαλος ήταν ο υπουργός Εργασίας της χώρας. Τα πήγε τόσο...καλά που ο Αλέξης Τσίπρας προτίμησε να τον αντικαταστήσει με μια 31χρονη συνεργάτιδα του, την Έφη Αχτσιόγλου.
Ο Αλέξης Τσίπρας του αντιπρότεινε από κορυφαίος υπουργός να γίνει αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις. Ένα χαρτοφυλάκιο με ωραία ταξίδια αλλά με ουσιαστικά καμία αρμοδιότητα. Και δέχθηκε.
Και ρωτάω:

πόσο Κατρούγκαλος είσαι ρε Κατρούγκαλε; Πόση αξιοπρέπεια Κατρούγκαλου πρέπει να έχεις για να δεχθείς μια τέτοια ξεφτίλα; Τέτοια λατρεία πια για την καρέκλα; 
parapolitiki.com

2 σχόλια:

  1. Κακομοιρη Γιωργο, καλα τα ελεγες και καλα τα λες αλλα ποιος σε ακουγε τοτε και ποιος σε ακουει ακομη και σημερα μετα απ'οσα εχουν συμβει και αφου ολοι ξεβρακωθηκαν δημοσιως, πολιτες και πολιτικοι.

    http://thecaller.gr/politiki/131074-papandreou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μικρός, αβουλος, αναξιόπιστος, φθηνός,χωρίς αξίες και γενναιοτητα.
    Όλα τα ρευστοποιησε για μια κσρεκλα και εφημερες απολαύσεις. Πόσο απέχει από τι αξίες και οράματα του αριστερου πολίτη. Αξιοθρηνητη φιγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά