Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Γελάει ο κόσμος με την Αυλωνίτου και τη «νήσο ΤΩ»

Τελικά πού πήγαν σήμερα οι Έλληνες βουλευτές της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας, αναρωτιέται το Twitter, καθώς δύο αναρτήσεις της Ελένης Αυλωνίτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει στο ταξίδι προκάλεσαν… σύγχυση.
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, η αντιπροσωπεία της Βουλής ταξίδεψε σήμερα στο Καστελόριζο, περνώντας από την Ρω και την Στρογγύλη, σε μια συμβολική κίνηση, εν μέσω μάλιστα τουρκικών απειλών.
Με ιδιαίτερη χαρά, όπως φαίνεται από το πρόσωπό της στις φωτογραφίες που ανέβασε, η Ελένη Αυλωνίτου θέλησε να
ενημερώσει τους φίλους της στο facebook για το ταξίδι.
Ανέβασε λοιπόν αρχικά ένα στιγμιότυπο από την Ρω, γράφοντας στην λεζάντα: «Πατήσαμε στην ακριτική ΤΩ»! 

Πολλοί το είδαν, το επισήμαναν, κάποιοι γέλασαν, όμως το «απλό» γραμματικό λάθος συγχωρήθηκε, αν και δεν διορθώθηκε άμεσα…
Περίπου μισή ώρα αργότερα όμως, η κυρία Αυλωνίτου υπέπεσε στην πραγματική γκάφα, ξεσηκώνοντας τους πάντες. Ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία, όπου ποζάρει με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά δίπλα στον Πάνο Καμμένο και στην λεζάντα γράφει: «Μετά το τρισάγιο στην μνήμη της Κυράς της Τω και την κατάθεση στεφάνου»!

Λάθος επαναλαμβανόμενο ως γνωστόν δεν συγχωρείται και οι χρήστες του Twitter ήταν αμείλικτοι: «Μάλλον περάσανε την ακριτική Ρω και βρέθηκαν δυο γράμματα πιο κει. Στην ακριτική Τω», έγραψε κάποιος, «Το άλλο με τον ΤΩΤΩ το ξέρετε;» κάποιος άλλος και τα χιουμοριστικά όσο και αιχμηρά σχόλια δεν έχουν τελειωμό.

http://www.lykavitos.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Ως συγκριτικό παραδειγμα ας αντιπαραθέσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα της Αυστρίας όπου ο Αυστριακός ψηφοφόρος έδωσε μαθήματα πολιτικής οξυδέρκειας και δεν παρασύρθηκε απο την λαικιστική λαίλαπα, προστατεύοντας τα συμφέροντα της χωρας του.

Η Πελασγία από ψηλά