Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Επαναφέρουν το διχαστικό υβρεολόγιο: «Προδότες», «Σοϊμπλικοι»…

Το βασικό σύμπτωμα παρακμής της κυβέρνησης Τσίπρα είναι ότι δεν αντέχει την αντίθετη άποψη και τον διάλογο. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια, σπασμωδικά, να διατηρήσει το προνόμιο του διαγγέλματος.
Ο πρωθυπουργός κι οι υπουργοί του εκφέρουν τον ορθό λόγο, τον λόγο της επαναστατικής αποκαλύψεως, τη μοναδική αλήθεια. Άρα, μόνο κρίνουν – δεν κρίνονται. Κάθε επίκριση σε βάρος του κύριου Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως. Πλήθος από ευγενικές και αγωνιστικές κατάρες κατακλύζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τον άτυχο πολιτικό που θα τολμήσει να αμφισβητήσει το αποκλειστικό δικαίωμα των «ριζοσπαστών» και εθνικιστών κυβερνητικών στο να μην κρίνονται.
Έτσι, όποιος δεν συμφωνεί με τον τρόπο που διαπραγματεύεται τη τύχη της χώρας ο κύριος Τσίπρας, είναι προδότης και υποχείριο των «ξένων» και «δυναστών». Όποιο κόμμα ή πολιτικός, ή απλός πολίτης, ακόμα και
δημοσιογράφοι, δεν συντάσσονται πίσω από τις πονηρές τακτικές του πρωθυπουργού που στοχεύουν στην παραμονή του στην εξουσία, είναι «εναντίον του εθνικού συμφέροντος». Οποιοσδήποτε καταγγέλει ως απάτη και επικίνδυνο χειρισμό την προσφορά επιδόματος – για αυτά και μόνο τα Χριστούγεννα – στους συνταξιούχους, είναι με τον Σοϊμπλε και απέναντι στην κοινωνία (όπως μας ενημερώνει σήμερα η ΑΥΓΗ).
Απ’ ό, τι γνωρίζω, αυτό αποτελεί προνόμιο των δικτατορικών καθεστώτων, εκεί όπου η αντίθετη άποψη δαιμονοποιείται, διώκεται, φυλακίζεται και σε μερικές περιπτώσεις εκτελείται.
Υπάρχει κάποια αρχή που να απαγορεύει την κριτική προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ; Αν ναι, να μας αποσταλούν τα σχετικά έγγραφα… Να μαθαίνουμε!
Υπάρχει κάποια… Ανώτερη Αρχή που κατοχυρώνει το αλάθητο, το αδιάβλητο και το άμεμπτο του κύριου Τσίπρα, των Καμμένου, Τσακαλώτου, Αχτσιόγλου, Παρασκευόπουλου, Μουζάλα Ζουράρη, Πολάκη, Παππά, Σταθάκη κλπ;  Αυτό δεν αποτελεί κατάφορο πλήγμα, πριν απ’ όλα, κατά της λογικής; Τι είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και δεν μπορούμε να της ασκήσουμε κριτική; Θρησκεία, εκλεκτό δόγμα, άβατο;
Αυτός ο απροκάλυπτος πόλεμος, που ξεκινά πάλι το Μαξίμου, ο ΣΥΡΙΖΑ ο Καμμένος κι οι Υπουργοί , απέναντι στην αντίθετη, ή άλλη, άποψη και λούζει τους… «αντιρρησίες» με ευγένειες του τύπου, «μίασμα, προδότης, δοσίλογος», είναι απαράδεκτος και επικίνδυνος. Πρέπει να σταματήσει!
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά