Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Αποκάλυψη-«βόμβα» Ερντογάν – Υπήρξε μυστική συμφωνία με Τουρκία για την παράδοση των «8»;

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μια ημέρα μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να μην εκδώσει τους 8 στρατιωτικούς στην Τουρκία.
Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας για την υπόθεση είπε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ότι όταν είχε συμβεί το περιστατικό με τους 8 αυτομολήσαντες στρατιωτικούς είχε επικοινωνήσει με την ελληνική κυβέρνηση και του είχε ειπωθεί ότι το ζήτημα θα λυθεί σε 15-20 ημέρες.
«Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους 8 που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Τους πήρα μια ημέρα μετά την αυτομόληση των 8 και μου υποσχέθηκαν ότι θα μας τους παρέδιδαν σε 15-20 ημέρες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.
«Πρόκειται για
πράξεις τρομοκρατίας στην Τουρκία και γι αυτό αυτοί οι στρατιωτικοί πρέπει να δικαστούν εδώ.
Η καθυστέρηση στην έκδοσή τους σαφώς θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Ερντογάν.
Παράλληλα, όπως είχε προαναγγείλει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, σκληραίνει την στάση του μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου.
Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ακόμα και η ακύρωση της διμερούς συμφωνίας με την Ελλάδα για την επανεισδοχή των προσφύγων, δήλωσε νωρίτερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, όπως μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι.
lykavitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Δέν περίμενε κανείς,από ολόκληρο σουλτάνο,νά πιστέψει τό τσίπρα...τήν πάτησες καί σύ καί μας κάνεις καί τό
    πονηρό...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά