Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Δημοσκόπηση: Εντιμότερος και αποτελεσματικότερος του Τσίπρα ο Μητσοτάκης

 Δεν το λέμε εμείς, δεν το λένε τα βοθροκάναλα της διαπλοκής αλλά η δική τους "Εφημερίδα των Συντακτών". 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αντισυστημικός» πιστεύει η πλειοψηφία.

Εντιμότερο και αποτελεσματικότερο του Αλέξη Τσίπρα θεωρεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η πλειοψηφία των πολιτών σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της PRORATA για την Eφημερίδα των Συντακτών. Στην εντιμότητα ο κ. Μητσοτάκης συγκεντρώνει 26%, ενώ ο κ Τσίπρας 18%. Στην αποτελεσματικότητα ο πρόεδρος της ΝΔ συγκεντρώνει το 28% έναντι το 11% του κ Τσίπρα.
Σε επίπεδο δυνητικής
εκλογική επιρροής, σύμφωνα με την

PRORATA, ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται έως το 21% (18% το Νοέμβριο), η ΝΔ έως το 33% (έναντι 29%), η ΧΑ έως το 8% (10%), η ΔΗΣΥ έως το 14% (10%), το ΚΚΕ 12% (14% το Νοέμβριο), Το Ποτάμι 8% (8%), οι ΑΝΕΛ 4% (5%), η ΕΚΕ έως το 7% (8%), η ΛΑΕ έως το 4% (3%) και η Πλεύση Ελευθερίας έως το 7% (7%).

Το 24% των ερωτηθέντων θεωρεί τον πρόεδρο της ΝΔ πιο απόμακρο, ενώ πιο απόμακρο θεωρεί τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το 22%.

Το 72% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η οικονομική κατάσταση στη χώρα θα χειροτερεύσει σημαντικά (42%) ή λίγο (30%). Πάντως, το 56% δεν θέλει εκλογές μέσα στους επομένους έξι μήνες έναντι του 38% που ζητά εκλογές, ενώ 6% δηλώνει ΔΞ/ΔΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πια αντισυστημικός» πιστεύει ακόμα η πλειοψηφία (62%).

skai.gr

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ -ΤΣΙΠΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραιότατα,ή πληρωμένη από τούς γερμανούς δημοσκόπηση,λέει ότι οι συριζανέλ μέ τό 3ο μνη-
    μόνιο μας έφαγαν τήν ουρά,οι νδπασόκοι μας έφαγαν τό γάιδαρο μέ τό α΄καί β΄μνημόνιο,τί
    στό καλό απέμεινε ώστε οι νδπασόκοι νά έλθουν ξανά γιά νά κάνουν τί?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5:27
    πληρωμενη απο του γερμανους στην εφημεριδα του συριζα; ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    τελικα εχετε λαλησει ολοι οι σανοφαγοι και ακομη δεν ειδατε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα συνηλθε ολο το δεξιοτσουρμο σε παρουσιαση δηθεν καποιας εκθεσης με πρωταγωνιστη τον Νικητα Κακλαμανη και παροντες ολους τους Καραμανλικους απο Παπαθανασιου, απο μιχαλο, μεχρι δεν ξερω ποιους, εστησαν ενα πανυγηρι στην αιθουσα του ΕBΕΑ και αθωωσαν τον Καραμανλη. Για ολα τα δεινα φταιει το ΠΑΣΟΚ του Αντρεα Παπανδρεου του Κωστα Σημιτη και του Γιωργου Παπανδρεου. Τι ωραια τι καλα τελειωσαμε. Το ΠΑΣΟΚ καθεται και τους κοιταζει και ο ενας βγαζει τα ματια του αλλου, που επρεπε να τους εχει δωσει στον λαο για τα καλα που εκαναν να τους λιντζαρει. Bεβαια εδω βαζει το χερακι της και την πλατη της και η αριστερα και η δηθεν και η αλλη και ετσι βλεπουμε στο τελος Παυλοπουλο προεδρο και το παιδι του καραμανλη τον Καμμενο να συγκηβερνουν. Να βγει ολο το ΠΑΣΟΚ και να πει ολη την αληθεια στον Ελληνικο λαο με στοιχεια και ο Σημιτης και ο βενιζελος και ο Γιωργος Παπανδρεου. Δεν ειναι δυνατον το κομμα της οπισθοδρομισης και της ανυπαρξιας και του πελατειακου κρατους να μιλαει λες και ηρθε απο παρθενογεννηση. Ελεος πια. Αυτο που εγινε σημερα ειναι ανευ προηγουμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά