Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Κούγκι, η τελευταία επιλογή του Σταύρου Θεοδωράκη

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο Σταύρος Θεοδωράκης είδε την ήδη προβληματική επιλογή του να πατάει σε...δυο ιδεολογικές βάρκες να καταρρέει και το Ποτάμι περιορίστηκε στο 4,05%, κερδίζοντας μόλις 11 έδρες. Σήμερα, στο Ποτάμι έχουν απομείνει 7 βουλευτές.
Αντιλαμβάνομαι ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αισθάνεται οργή για την...αποικιοκρατική συμπεριφορά της Φώφης Γεννηματά αλλά έτσι λειτουργεί το χρηματιστήριο της Πολιτικής. Όπως ο ίδιος κάποτε "αγόρασε" φτηνά τη συνεργασία παλιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, έτσι τώρα παρακολουθεί το αλισβερίσι από την άλλη πλευρά του πάγκου. Ain't karma a bitch?
Τίποτα όμως δεν έχει ακόμα

τελειώσει ακόμα για το Ποτάμι, μπορεί ακόμα ο Σταύρος Θεοδωράκης να επιτελέσει τον ρόλο που ίδιος ανέθεσε στον εαυτό του, αυτόν του ανανεωτή του μίζερου πολιτικού περιβάλλοντος του προοδευτικού χώρου. Ο τρόπος είναι ένας και δεν είναι αυτός που ίσως ο ίδιος σήμερα νομίζει.
Αν ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλει να "απαντήσει" στη Φώφη Γεννηματά, δεν έχει παρά να πολλαπλασιάσει τη συρρικνούμενη δύναμη του μέσω της...ανατίναξης του κόμματος του. Ο Σταύρος Θεοδωράκης πρέπει να σηκώσει το γάντι, να εντάξει το Ποτάμι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και να απαιτήσει την ανοιχτή και καθαρή εκλογή αρχηγού του νέου σχήματος από τη βάση.

Με τη βάση τελικό κριτή, αν η Φώφη Γεννηματά προσέλθει αυτάρεσκα ως η μοναδική υποψήφια με τη στήριξη όλων των δεινοσαύρων αλλά και των "προδοτών" από το Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα έχει τη χρυσή ευκαιρία να διευκολύνει την ανάδειξη μιας διαφορετικής υποψηφιότητας που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πρέπει να διαλέξει τον ψευδορομαντικό δρόμο της εξαφάνισης του "έντιμου" Ποταμιού, δεν πρέπει να τους κάνει τη χάρη, δεν πρέπει να βοηθήσει στην εδραίωση ενός ελάχιστα ελκυστικού μονοπωλίου στον ζωτικό χώρο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Όταν σε θέλουν μακαρίτη, γίνε καταλύτης. 

parapolitiki.com

2 σχόλια:

 1. Εωλα επιχειρήματα διάσωσης τού μπομπολάκη καί τών λοιπών συνιστωσών τού αυτοαποκαλούμενου κεντροαριστερόστρο-
  φου πόλου.
  Η επιχειρούμενη διάσωση μπομπολάκηδων,λεβέντηδων καί λοιπών μέ συνενώσεις,οικουμενικές κλπ,προκειμένου νά
  ξαναπάρουν τή κουτάλα τού φάγνου,αυτοί πού τήν έχασαν,μοιάζει εκ τών πραγμάτων όνειρο απατηλό.
  Ακόμη καί ή επιστροφή τού ΓΑΠ,μέ ιδιοτελή σκοπό νά ξαναβγεί βουλευτής καί νά έχει τή πολυπόθητη βουλευτική
  ασυλία,μέ τή φώφη,έφερε μερικούς στό λεγόμενο πασόκ,όμως θά διώξει περισσότερους επειδή ό βενιζέλος,αυτός πού
  μας έχωσε τόν ενφια,απαίτησε από τόν γαπ νά ζητήσει συγγνώμη,πού διέλυσε τό πασόκ,βάζοντας τή χώρα στό ΔΝΤ.....τρικυμία εν τώ κρανίω τής κεντροαριστεράς,μέ μεγαλύτερο θύμα τή δεξιά τής ΝΔ,πού ερωτοτροπεί συνεργα-
  σία της μέ τό βενιζέλο...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,.!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 6:25
  ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά