Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κόλαση με το οικογενειακό (;) ταξιδάκι αναψυχής Τσίπρα στο Παρίσι

Μείζον πολιτικό θέμα προκύπτει, μετά τις αποκαλύψεις του Άδωνι Γεωργιάδη πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για ταξιδάκι αναψυχής στο Παρίσι.
Όπως μάλιστα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αφήνει να εννοηθεί, τον Τσίπρα συνόδευαν στην Γαλλική πρωτεύουσα μέλη του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος του και ο σκοπός του ταξιδιού δεν είχε καμιά σχέση με τις επενδύσεις και τις συζητήσεις για το χρέος, όπως ανέφερε χθες το non paper του Μαξίμου.
Το ζήτημα, εφόσον αποδειχτούν οι καταγγελίες της ΝΔ, είναι πλέον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της κυβέρνησης χρησιμοποιούν το πρωθυπουργικό αεροsκάφος σαν… ΙΧ μέσο μεταφοράς για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους αναγκών.
Ακριβώς το ίδιο έκαναν και λίγες μέρες πριν Καμμένος και Παππάς οι οποίοι για
μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ τους επίσκεψη σε εκδήλωση της Ομογένειας στις ΗΠΑ παραμονή της ορκομωσίας Τραμπ – ήταν μάλιστα και ακάλεστοι – χρησιμοποιήσαν το πρωθυπουργικό Gulfstream για ένα ενσταντανέ με χαμηλόβαθμα στελέχη του επιτελείου του νέου Αμερικανού Προέδρου.
Η κοινή γνώμη πλέον είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ από το πρωτοφανές και απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ όλων αυτών, που στο όνομα μαι ψευδεπίγραφης «αντισυστημικότητας» κατέλαβαν την Βαστίλη του Μαξίμου παραμυθιάζοντας το πόπολο με ένα κάρο ψέματα, και τώρα σαν σύγχρονοι Λουδοβίκοι χρησιμοποιούν το Κράτος και τις δομές του, λες και είναι προσωπικό τους τσιφλίκι.
Βεβαίως όλα εδώ πληρώνονται.
Και η ώρα του Ταμείου για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πλησιάζει…
Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά