Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Χίλιες φορές να ήταν προσωπικό

Στην απάντηση που έδωσε η κυβέρνηση στις καταγγελίες της Ν.Δ., σχετικά με το κρυφό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, αναφέρεται ότι έκανε «ολιγόωρη στάση» στο Παρίσι, για να συναντηθεί με εκπροσώπους της επενδυτικής τράπεζας Rothschild. Θα μπορούσα να το πιστέψω· ακούγεται λογικό, εφόσον η συγκεκριμένη τράπεζα έχει κάποιου είδους σχέση με το ελληνικό κράτος. Δεν μπορώ, όμως· μου είναι αδύνατο να το πιστέψω, όσο διατηρείται ζωντανή στη μνήμη η εικόνα του σιωπηλού, αμήχανου Τσίπρα στην περίφημη εκείνη συνέντευξη με τον Μπιλ Κλίντον.
Θα το πίστευα μόνο αν η κυβέρνηση ανακοίνωνε και το όνομα του μεταφραστή που είχε μαζί του ο πρωθυπουργός· και τότε, θα με έπιανε ο πραγματικός πανικός. Διότι φαντάζεσθε Τσίπρα με τραπεζίτες μόνους τους να συζητούν για το δημόσιο χρέος ή την έξοδο που ονειρεύεται η κυβέρνηση στις αγορές; Ο καθένας τους θα έφευγε από εκεί μέσα με
τη δική του εικόνα για τη συζήτηση. Γι’ αυτό, εύχομαι να ισχύουν οι καταγγελίες της Ν.Δ., ότι δηλαδή το ταξίδι έγινε για προσωπικούς λόγους. Μακάρι! Χίλιες φορές αυτό, παρά να ασχολήθηκε με υποθέσεις του κράτους. Στο κάτω κάτω, αριστερός είναι (έβγαλε κοτζάμ επικήδειο λόγο για τον Κάστρο), σε ποιον έχει να απολογηθεί; Πήγε στο Παρίσι με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, ώστε μια μέρα να μπορεί ο καθένας να πηγαίνει στο Παρίσι με το ιδιωτικό αεροπλάνο του!
Στ. Κασιμάτης-Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά