Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Έρχονται αποκαλύψεις για τον μοιραίο Φώτη Κουβέλη

Με αποκαλύψεις απειλεί τον Φώτη Κουβέλη ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος σχετικά με για το τι τελικά είχε διαμειφθεί με την πρόταση που του είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς το 2015 για να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αφορμή αυτής της διαμάχης είναι οι δηλώσεις που έκανε χθες ο Φώτης Κουβέλης  όπου στην ερώτηση αν του είχε γίνει πρόταση για ΠτΔ ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Οχι με σαφήνεια», υποστηρίζοντας πως του είχε γίνει μόνο βολιδοσκόπηση.
Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, που εκείνη την περίοδο ήταν εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και στενός συνεργάτης του κ. Κουβέλη κάνει λόγο για «συνειδητά ψέματα» και σημειώνει:
«δεν μας «υποχρεώνει» να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτιλύχθηκαν τα γεγονότα; Όταν, δε, λέει ψέματα για να αυτοπροφυλακτεί, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους (Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν;».
Σύμφωνα με πληροφορίες τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ επί Κουβέλη, Σπύρος Λυκούδης, Γιάννης Μεϊμάρογλου και Ανδρέας Παπαδόπουλος, τα αρχικά των οποίων αναφέρει και ο τελευταίος στην ανάρτησή του στο Facebook, είχαν διαπραγματευτεί και είχαν κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας του Φώτη Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας με το επιτελείο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αντιπροέδρου της τότε κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου έχει ως εξής:
«Διαβάζω τη συνέντευξη του Φ. Κουβελη στο iefimerida(Μ. Λοβερδου) στην οποία ξεκαθαρίζει-και μπράβο…-ότι ψήφισε Δημαρ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Ωστόσο, αναρωτιέμαι, γιατί πάλι τα «ίδια» για το θέμα της ΠτΔ; Όταν κάποιος λέει συνειδητά ψέματα για ένα ιστορικό γεγονός δεν μας «υποχρεώνει» να πούμε χαρτί και καλαμάρι πως εκτιχθηκαν τα γεγονότα; Οταν, δε, λεει ψέματα για να αυτοπροφυλακτει, δεν αναγκάζει τους τρεις ανθρώπους(Σπ.Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν; ΥΓ: Τουλάχιστον μην κοροϊδευόμαστε «μεταξύ» μας και λέμε ανιστόρητα επιχειρήματα για τον άνθρωπο που απαρνήθηκε τα κορυφαία αξιώματα και τα έκανε, και καλά, ολα από αλτρουισμό και αγάπη για την αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ, το σοσιαλισμό και τον Αλέξη…».
Χθες ο κ. Κουβέλης στην ερώτηση εάν ο κ. Σαμαράς λέει ψέματα όταν αναφέρει πως του είχε κάνει πρόταση είχε απαντήσει:
«Οχι, δεν λέει ψέματα. Ο κύριος Σαμαράς αναφέρθηκε σε μια σειρά από βολιδοσκοπήσεις ή και προτάσεις που μου έγιναν, για να πει την τελευταία φορά, ότι αυτό που λέγαμε ήταν πρόταση», και ερωτώμενος για το αν ο Δημήτρης Σταμάτης είχε επικοινωνήσει μαζί του απάντησε είπε πως «ο κύριος Σταμάτης πράγματι διετύπωσε αυτή την πρόταση, αλλά δεν είχα καμία επικοινωνία ούτε με τον κύριο Σαμαρά ούτε με κανένα άλλο στέλεχος».
lykavitos.gr

1 σχόλιο:

  1. αυτος ο μοιραιος και αβουλος πολιτικος δεν πρεπει ποτε να παρει δημοσιο αξιωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά