Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Η απάντηση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιά τη ταμπακέρα κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

4:43
ΚΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Γ.Κ
ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ;

Ανώνυμος είπε...

οι συριζαιοι στο διαδικτυο ειναι εντελως αγραμματοι σαν τον Καρανικα

Ανώνυμος είπε...

Έναν νόμο του 2015 επικαλείται η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, για να δικαιολογήσει γιατί ο σύζυγός της δεν συμπεριέλαβε τα δικά της περιουσιακά στοιχεία στα Πόθεν Έσχες από το 2006 έως και το 2014.
Σημειώνεται ότι την επίμαχη αυτή περίοδο έγινε η αγορά του πολυτελούς διαμερίσματος στο Παρίσι από τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ας δούμε αναλυτικά τι υποστηρίζει στην σημερινή δήλωσή της, η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη και τι πραγματικά συμβαίνει.
Συγκεκριμένα η κ. Μητσοτάκη δηλώνει ότι σε διάσταση ήταν με τον σύζυγό της από το 2006 έως το 2014.
Επικαλείται δε το άρθρο 2 του ν. 3213/2003 που ορίζει τα του Πόθεν Έσχες για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε να υποβάλει τα δικά της περιουσιακά στοιχεία στη δήλωσή του. Ωστόσο, στο άρθρο 2 του νόμου πουθενά δεν ορίζεται τι συμβαίνει στη περίπτωση διάστασης ή και διαζυγίου.

Στη συνέχεια η Μαρέβα Μητσοτάκη επικαλείται την ΑΥΤ.ΤΜ.ΣΤΡ000910ΕΞ 2015 (ΦΕΚ Β 2579, 30.11.2015) που προβλέπει ότι «σε περίπτωση βεβαιωμένης διάστασης ή διαζυγίου, η Δ.Π.Κ. υποβάλλεται μόνο από τον υπόχρεο και αφορά μόνο τα δικά του περιουσιακά στοιχεία, ο οποίος δηλώνει συγχρόνως το γεγονός της διάστασης ή του διαζυγίου».

Επισήμανση: Ο κύριος και η κυρία Μητσοτάκη φέρονται να έχουν μαντέψει ένα νόμο που θα ψηφίζονταν εννέα χρόνια αργότερα και θα όριζε τι συμβαίνει στις περιπτώσεις διαζυγίου ή διάστασης.
Ο νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ και συνεπώς δεν μπορεί να καλύψει την περίοδο 2006 - 2014 κατά την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συμπεριέλαβε στο Πόθεν Έσχες την σε «βεβαιωμένη διάσταση» σύζυγό του.
Άλλο ένα ερώτημα που προκύπτει είναι τα πόσα χρόνια ήταν σε διάσταση ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η ίδια λέει από το 2006 έως το 2014, δηλαδή 8 χρόνια. Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2015 είχε δηλώσει πως με τη σύζυγό του βρισκόταν σε διάσταση για 5 χρόνια, ενώ σε άλλη δήλωσή του για 7 χρόνια. Αν ισχύει ότι βρίσκονταν σε διάσταση για 5 χρόνια, τότε μετά το 2011 θα έπρεπε να δηλώνει τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Η Πελασγία από ψηλά