Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Μέχρι να κάνουν προλετάριο κάθε προκομμένο και μορφωμένο Έλληνα

Οσο χρόνο κερδίζουν οι Ευρωπαίοι, τόσο πιο βαθιά στη γη μάς χώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εντάξει, είναι σαν να κλέβεις εκκλησία, αλλά πρέπει να το πω. Μέχρι και εντός κυβέρνησης διχάστηκαν αν πρέπει να... πανηγυρίζουν για το ότι χάνουν όλα όσα είχαν βάλει ως στόχο να πετύχουν ή να κάνουν μόκο για να ξεχαστεί άλλο ένα παταγώδες πατατράκ. Τον φουκαρά τον Τσακαλώτο τον λυπήθηκα. Ενώ οι λοιποί κρατικοδίαιτοι Συριζαίοι προύχοντες παρελαύνουν χοροπηδώντας σαν τάγματα καρναβαλιστών, ο ίδιος στέκεται σαν δακρυσμένος Σαρλό στην άκρη γιατί ξέρει... Ασε που άλλα πρέπει να λέει.
Αυτό που πράττουν οι ξένοι με την Ελλάδα είναι σαφές. Αποφάσισαν να τη βάλουν σε ίδρυμα! Οπως κάνουν οι περισσότεροι όταν ένα ανήμπορο συγγενικό τους πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξή τους και δεν βρίσκεται κανείς να το φιλοξενήσει ή να το περιθάλψει. Ολοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει περιπτώσεις με παππούδες και γιαγιάδες που εξορίζονται σε

οίκους ευγηρίας και ακόμη χειρότερα εκείνες όπου άτομα με ειδικές ανάγκες εγκαταλείπονται -με πόνο στην ψυχή- σε δήθεν ειδικές κλινικές γιατί δεν μπορεί κανείς να τους παρέχει τίποτα. Με τις οικογένειες των Ελλήνων να μην έχουν λεφτά ούτε καν για τα βασικά, το κράτος να κόβει δαπάνες από παντού, ακόμη και για ελαφρές περιπτώσεις όπως η δυσλεξία, πόσο μάλλον για πολύ πιο βαριές, έχουμε μεταβληθεί σε μια άκρως σκληρή κοινωνία όπου οι αδύναμοι μπαίνουν στο περιθώριο! Οχι, δεν ήμασταν ανέκαθεν έτσι. Οι Πρώτη φορά «Αριστεροί» μάς έκαναν! Οσα γενναία περιθώρια κι αν έχει η ελληνική ψυχή, όσο ισχυρούς δεσμούς κι αν κράταγε εκατοντάδες χρόνια τώρα η ελληνική οικογένεια, επί ΣΥΡΙΖΑ καταρρέουν πλέον όλα. Βλέπεις να φθονεί ο άνεργος γιος τον πατέρα του που παίρνει ακόμα τη «συνταξάρα» των 1.200 ευρώ και το εγγόνι να λοξοκοιτάζει τη γιαγιά με τα κουτσά-στραβά 400 ευρουδάκια τον μήνα. Εκεί μας καταντήσανε. Μας διέλυσαν κυριολεκτικά, μέχρι στο DNA μας, οι πιο εξωνημένοι -σύμφωνα με δηλώσεις ιστορικών ηγετών τους- τάχα μου αριστεροί. Καταλήξαμε στο σημείο αδελφός να στρέφεται εναντίον αδελφού, όπως γινόταν στον Εμφύλιο. Μας έκαναν να ντρεπόμαστε παγκοσμίως που είμαστε Ελληνες. Τον πολυμήχανο Οδυσσέα που τον θαύμαζαν όλοι διαμέσου των αιώνων ως πρότυπο, τον έκαναν να είναι χειρότερος από ραγιά. Τον ήρωα του ’40 που έδωσε φιλί ζωής στην καταρρέουσα Ευρώπη αντιστεκόμενος πρώτος με επιτυχία στις ορδές των φασιστικών μεραρχιών, τον πρώτο λαό της περιοχής που κατάφερε να μπει στην ΕΟΚ το 1961, όταν σε Βουλγαρία και Τουρκία τρώγανε ακόμη αγριόχορτα, τη χώρα που διοργάνωσε μέχρι και Ολυμπιακούς Αγώνες, την ξεφτίλισαν. Δεν τολμάς να πεις ότι είσαι Ελληνας και να μη σε κοιτάξουν με οίκτο ή περιφρόνηση, σαν κάνα ανίκανο κοπρόσκυλο που, όση βοήθεια και να πάρει, επιστρέφει πάντα σαν ΕΠΑΙΤΗΣ με χίλιες δυο δικαιολογίες. Οι οποίες καταρρέουν αυτομάτως από τη στιγμή που το αριστεροδήθεν κομματικό κράτος συνεχίζει να διορίζει. Η Ε.Ε. και το ΔΝΤ είναι σκληροί; Εδώ γελάμε! Αν ήθελαν πραγματικά να ξανασταθούμε στα πόδια μας, θα λέγανε στους Τσακαλώτους «διώξτε πρώτα όλους όσους χώσατε στο Δημόσιο και απαγορεύστε κάθε διορισμό μέχρι να τελειώσουν τα μνημόνια (δηλαδή 2030-2050) και μετά συζητάμε για μέτρα, νέες βοήθειες και περικοπή χρέους» (το οποίο ξαφνικά έχουν ξεχάσει όλοι, ακόμη και τα συριζόπουλα που το ’χαν για παντιέρα!). Γιατί δεν το κάνουν; Γιατί ξαναρχίζουν νέο κύκλο συζητήσεων με τους Συριζαίους αρχι-Πινόκιο, για τους οποίους είναι πλέον σίγουροι πως ό,τι κι αν συμφωνήσουν -πέρα απ’ το ότι θα τσακίσουν τον Ελληνα νοικοκύρη έως ότου γίνει πειθήνιος κολίγος, χαχόλος και προλετάριος- δεν πρόκειται να το εφαρμόσουν; Είναι απλό: μας έβαλαν στη συντήρηση, στην κλινική για πολιτικά «φυτά» -με το συμπάθιο δηλαδή-, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση τους και μετά να ασχοληθούν με οτιδήποτε συζητούν ως ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ για το ελληνικό πρόβλημα.

Οσες συμφωνίες κι αν κάνει ότι υπογράφει αυτή η κυβέρνηση, θα μας πάνε σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις γιατί το μυαλό τους είναι μονάχα στο πώς θα καλοπερνάνε και θα αλληλοδιορίζονται. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα ΜΠΕΤΟΝ είναι ΕΝΑΣ προς ΕΝΑΝ πρώην καφενόβιοι ή παρασιτικοί τρίτης κατηγορίας, οι οποίοι τώρα έγιναν αφεντικά με 10.000 τον μήνα ξεσκίζοντας όλο τον ντουνιά. Σιγά μην τα παρατήσουν από μόνοι τους! Γι’ αυτό, λοιπόν, ας τα κάνουν όλα μόνοι τους. Ουδεμία σύμπραξη από κανένα κόμμα αν δεν σταματήσουν τους διορισμούς και αν δεν ορίσουν από τώρα ημερομηνία εκλογών αφού έχουν δεσμευτεί ότι θα πάρουν συγκεκριμένα μέτρα! Τα κορόιδα τελείωσαν! Δεν έχει λόγο κανείς να περιμένει τίποτα. Ελληνες, ΜΑΣ αποτελειώνουν! Οσο χρόνο κερδίζει η Ευρώπη και τον εκμεταλλεύονται οι Συριζαίοι για να καλοπερνούν και να αλληλοσυγχαίρονται, άλλο τόσο πιο βαθιά στη γη μάς χώνει αυτή η συνταγή. Μεγάλος ο κίνδυνος, όσο μένουν, να μην υπάρχει αναστροφή ακόμη και όταν πέσουν. «Υπεραπόδοση φόρων» λένε τώρα το να γδέρνεις και να ξεπουλάς τον κόπο ΖΩΗΣ όλων των εργατικών Ελλήνων; Εχουν προκαλέσει πυρηνική καταστροφή στην οικονομία και στην κοινωνία! Το καλύτερο που θα μπορούσε να μας κάνει η Ε.Ε. αυτή τη στιγμή είναι η... κρυογονική! Να μας βάλει ως χώρα στη ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΕΝ ΖΩΗ και να μας επαναφέρει όταν σταματήσουν τα πειράματα του Συριζο-Φρανκενστάιν Τζούνιορ.

Θέμος Αναστασιάδης-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά