Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ζήτω οι πατριώτες αριστεροί, κάτω οι νεοφιλελέδες!!!

Τι μάθαμε αυτές τις ημέρες; Ότι η συμφωνία με τους δανειστές είναι η καλύτερη που έχει γίνει μετά από τη Συνθήκη των Σεβρών. Ότι είναι πολύ υπερήφανος ο Αλέξης για τις πρόσφατες αποφάσεις του Eurogroup κι ότι βγήκαμε από τη λιτότητα και είμαστε στην εποχή της… μεταλιτότητας. Εκείνος που το τερμάτισε κανονικά είναι ο γενίτσαρος Σπίρτζης, ο πρώην πασόκος ο οποίος συνέκρινε την απελευθέρωση των Ιωαννίνων με την έξοδο από την κρίση και τη νίκη της αριστεράς κατά των κακών δανειστών. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε και γαλαντόμος. Τι 13η σύνταξη; Και 14η θα σας δώσουμε αν πιάσουμε τους στόχους.
Γλεντάτε Έλληνες, ο παράδεισος με τα ουρί του έρχεται. Θα τρώτε και θα πίνετε με χρυσά κουτάλια. Τι 5,2 δισ. αξίζει ο χρυσός της Ελλάδας όπως λέει η ΤτΕ; Έχουμε γεμίσει με χρυσάφι επί
ΣΥΡΙΖΑ. Και ποιος Μαδούρο με τη Βενεζουέλα του; Εδώ είναι Ελλάδα και η νέα εποχή ξεκίνησε.
Δε σας θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό την υπέροχη ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, φτωχή πλην τίμια που βρίσκει δουλειά και παίρνει τηλέφωνο στο μπακάλικο. «Κυρ Στέφανε, ένα κιλό μακαρόνια, δύο κιλά ζάχαρη, δύο κιλά αλεύρι, μισό κιλό καφέ, από τον καλό και… λιγουλάκι ζαμπόν». Κι όταν μαθαίνει ότι ο μισθός θα είναι πέντε χιλιάρικα παραγγέλνει: «Και μπόλικο ζαμπόν κυρ Στέφανε, βάλε 150 γραμμάρια, βάλε 200, άκου κυρ Στέφανε, βάλε τρεις σοκολατίτσες και 8 μπουκάλια μπύρα. Θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε».
Έτσι και στην Ελλάδα του Τσίπρα. Θα το κάψουμε κυρ Αλέξη, θα το κάψουμε. Και μισθούς, και συντάξεις, και μείωση φόρων και μεταλιτότητα και δημοσιονομικά ισοδύναμα, και γιατί όχι, θα βγούμε στις αγορές, θα μπούμε στο πρόγραμμα Ντράγκι, κι 100 χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Βάλε κάτι παραπάνω κυρ Αλέξη. Βάλε 200 χιλιάδες θέσεις, βάλε μείωση του ΕΝΦΙΑ ή καλύτερα κατάργησή του. Βάλε και μείωση του ΦΠΑ και 14ο μισθό. Θα το κάψουμε απόψε κυρ Αλέξη. Όπως και στη Βενεζουέλα, δεν υπάρχει φτώχεια, δεν υπάρχει ανεργία, το καίνε κι εκεί… για άλλο λόγο κυρ Αλέξη.
Η Ελλάδα μπήκε στην ανάπτυξη. Η Ελλάδα αναγεννήθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα στήσει άγαλμα στον Αλέξη και τον Καμμένο για τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα.
Ο κόσμος πανηγυρίζει. Βγαίνει στους δρόμους και χαίρεται. Βγήκαμε από την κρίση. Ζήτω οι πατριώτες αριστεροί, κάτω οι νεοφιλελέδες.
Άντε κυρ Αλέξη, γλέντα, γέλα, κλάψε από τη χαρά σου. Όλοι μαζί παρέα για μια Ελλάδα νέα.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά