Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Χαλασμός στο Twitter για Τσακαλώτο-Αχτσιόγλου στη σουίτα Σαββίδη

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η παρουσία δύο κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα.
Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός οικονομικών και η κ. Εφη Αχτσιόγλου, υπουργός Εργασίας, παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης τον αγώνα ΠΑΟΚ-Σάλκε από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.






Στο θέμα έγινε αναφορά και σήμερα στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σχολίασε ότι αντί ο κ. Τσακαλώτος να ασχολείται με τη διαπραγμάτευση «βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα από τη σουίτα μεγαλοπαράγοντα». Ο Αλέξης Τσίπρας αντιμετώπισε το θέμα με χιουμοριστική διάθεση:
«Λες και κάποιος που βρίσκετε σε πίεση δεν μπορεί να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Αφήσατε όμως και άθλια υπονοούμενα, τι θέλετε να πείτε; Εκτός αν θέλετε να του καταλογίσετε ότι είναι γκαντέμης γιατί ο ΠΑΟΚ έχασε 3-0 και σε αυτό θα συμφωνήσω».
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις για το θέμα ήταν αυτή στο Twitter από τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη: «Έτσι είναι οι πραγματικοί κομμουνιστές. Αγωνίζονται για να βλέπουν όλοι τα ματς από σουίτες».
Αίσθηση προκάλεσε και το σχόλιο του βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος αποκάλυψε ότι από το υπουργείο Οικονομικών του είχαν πει ότι ο κ. Τσακαλώτος δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερώτηση για το Ελληνικό λόγω φόρτου εργασίας. Τελικά λίγο αργότερα τον είδε στην Τούμπα…

Αιχμηρή ήταν επίσης η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Χρηστίδη: «Φανταστείτε την αντίδραση αν είχε πάει ο Στουρνάρας σε σουίτα πρόεδρου να δει μπάλα, χωρίς να έχει κλείσει η αξιολόγηση».

Το θέμα έγινε viral στα social media με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Τα περισσότερα εστίαζαν στη διαπίστωση ότι αν υπουργός άλλης κυβέρνησης είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν από σφοδρή έως… σαρωτική.
http://www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά