Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

«Σφυροκόπημα» Θεοχαρόπουλου σε Καμμένο! «18 χρόνια βουλευτής ΝΔ και υπουργός του Καραμανλή- Οδηγήσατε τη χώρα στο Μνημόνιο»

Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος με τον ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, που είχε ως αποτέλεσμα ο υπουργός να «ξεφύγει» και να απευθυνθεί με… γλώσσα γηπέδου στον κ. Θεοχαρόπουλο.
Όπως είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος για την τουρκική προκλητικότητα και τις αντιδράσεις του ΥΠΕΘΑ: «Χρειάζεται υπευθυνότητα και σοβαρότητα όχι τυχοδιωκτισμοί. Πως αντιδράσατε στην προκλητικότητα των Τούρκων; Ρίξατε λάδι στη φωτιά».
Παράλληλα, αναφερόμενος στην οικονομία τόνισε απευθυνόμενος στον επικεφαλής των ΑΝΕΛ:
«Φταίτε εσείς για την οικονομική κρίση, ήσασταν 18 χρόνια βουλευτής της ΝΔ και υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και τα μνημόνια».
«Όχι σε μένα αυτά. Αυτά εκεί που σας παίρνει. Ντροπή σας που καταστρέψατε τη χώρα. Ντροπή που μιλάτε έτσι για την ανανεωτική αριστερά εσείς ένας εκπρόσωπος της εθνικολαικιστικής δεξιάς», επισήμανε ο Θ. Θεοχαρόπουλος.
Δείτε το βίντεο εδώ
http://thecaller.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Πελασγία από ψηλά