Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Για μια δερμάτινη καρέκλα, βρε Κουρουμπλή;

Για να μην αδικούμε κανέναν, αυτή η κυβέρνηση μπορεί να διεκδικήσει το παγκόσμιο ρεκόρ των πιο υποκριτικών και αλλοπρόσαλλων δηλώσεων…
Από τις τάξεις της πέρασαν αστέρες και αστέρες του «φιλολαϊκού» εν Ελλάδι κινήματος οι οποίοι δεν κατάφεραν – πάνω στον κυβερνητικό τους οίστρο – να ελέγξουν τις δηλώσεις τους ή την στοιχειώδη τους συνάφεια με τον ορθό λόγο, την κοινή λογική, την συνέπεια και την ηθική υπόσταση.
Μέσα σε αυτό τον πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό ασυναρτησιών παντός είδους, οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Κουρουμπλή διεκδικούν επάξια βραβείο.  Ο υπερπροοδευτικός Υπουργός με την παγκοσμίως εγνωσμένη θεωρητική του κατάρτιση και «αντιδεξιά» συγκρότηση εγκάλεσε τους κυβερνητικούς βουλευτές  (αυτούς δηλαδή  που φοβούνται να ψηφίσουν στην βουλή τα νέα μέτρα) στην ηθική τάξη, σε αυτό που προτάσσει η «αντιδεξιά» τους συνείδηση που είναι το υπέρτατο όπλο του κάθε Συριζανελίτη.
«Οι αποστασίες τελείωσαν» – είπε –
«είμαστε όλοι μαζί ,η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΟ των ΑΝΕΛ, ομάδα αυτοκτονίας και θα πάμε έως το 2019. Και θα τις πάρουμε και τις εκλογές τότε … οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι σαμουράι»!
Εδώ να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουρουμπλής απηύθυνε αυτή την προκλητική και προσβλητική «παρότρυνση» στους βουλευτές που πολιτεύονταν μιλώντας για «παιδιά που λιποθυμούν από πείνα», για «εκτεταμένη ανθρωπιστική κρίση» κ.τ.λ. , καλώντας τους να προβούν στη «θυσία» να ψηφίσουν άλλο ένα μνημόνιο, περισσότερο για λόγους ηθικής συμπαράστασης στον «καϋμένο» Τσίπρα και στους «κατακαϋμένους» Υπουργούς … οι οποίοι αναγκάζονται να υποταχθούν στους «κακούς» δανειστές … για να μην «έρθει ο Μητσοτάκης».
Ο κ. Κουρουμπλής δεν αρκέστηκε σε αυτήν την ανόητη αναφορά , αλλά θέλησε και να τοποθετηθεί ιδεολογικά, μυστικά παρασυρμένος από την ίδια του την ασυνέπεια απέναντι στις φιλολαϊκές του φαντασιώσεις. Ήθελε να πει την παραπανίσια κουβέντα τού κομπογιαννίτη ιδεολόγου, που ταυτίζει το απροκάλυπτο προσωπικό συμφέρον με ένα ιδεολογικό πρόσχημα: «Ως ορίτζιναλ πρώην ΠΑΣΟΚ με δημοκρατικές απόψεις, είμαι αντιδεξιός, με τίποτα δεν θα συνεργαστώ με τη ΝΔ γιατί είναι η φιλελεύθερη δεξιά, ενώ ο Καμμένος, που τήρησε ανδροπρεπή στάση» είναι… λαϊκή δεξιά»!
Στην περίπτωση αυτή, ο  βολεμένος Υπουργός ειρωνεύεται προκλητικά τους πολίτες της χώρας και ταυτόχρονα γελοιοποιεί μιαν ιδεολογία ξένη προς αυτόν , την οποία υπερασπίστηκαν με μακροχρόνιες σκληρότατες στερήσεις ζωής πάμπολλοι αγνοί αγωνιστές που δεν βρήκαν ποτέ (βουλευτική) δικαίωση – κι όλα αυτά προς χάριν μιας δερμάτινης καρέκλας!…
Κάποια στιγμή (το συντομότερο…)  όλοι αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες πρέπει να σταθούν ενώπιον του λαού δίχως κανένα «πλεονέκτημα» – ούτε ηθικό, ούτε πολιτικό.
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

1 σχόλιο:

  1. Ποτέ μήν λησμονείτε ότι ό κουρουπλής προέρχεται από τό πασόκ,από όπου πήδηξε,σάν ποντικός όταν τό καράβι βούλιαζε,ό λόγος..???..οι πασόκοι ήσαν πάντοτε καλοπερασάκηδες
    καί πάντοτε επιζητούν τήν πληρωμένη,από τούς πολίτες,ανεσή τους....πάντοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά