Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Τα «φουσκωμένα πορτοφόλια» της «καθαρής Αριστεράς» του Τσίπρα… προκαλούν την κοινωνία

Οι «καθαρές» ιδεολογίες έχουν και «καθαρά» στελέχη που αν τα φέρει βολικά η ζωή συγκροτούν «καθαρές» κυβερνήσεις. Έτσι κι η «καθαρή» κυβέρνηση Τσίπρα (και Καμμένου), που ήρθε για να «καθαρίσει» την χώρα από την «βρωμιά» του ΠΑΣΟΚ «του Τσοχατζόπουλου» και της ΝΔ «των Μητσοτάκηδων και του Σαμαρά» έχει πέσει με τα μούτρα στην «καθαρή» δουλειά!
Από τον πρωθυπουργό, που μοιράζει ασταμάτητα συντάξεις, επιδόματα, βοηθήματα κι αντίμετρα υπέρ αδυνάμων, έως τον τελευταίο υπουργό που βολεύει τα «παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ» σε υπουργεία, γενικές γραμματείες, δήμους και κοινότητες, νοσοκομεία και hot spot… όλοι «καθαρίζουν» για πάρτη των φτωχών κι ανήμπορων Ελλήνων, βάζοντας στο περιθώριο θεσμούς, ΔΝΤ και «γερμανοτσολιάδες».
Πολλά τα παραδείγματα που μας διδάσκουν πώς γίνονται οι «καθαρές» δουλειές. Ας δούμε τα πιο πρόσφατα:

Δάσκαλος υπουργός, νούμερο ένα: Ο γραφικός κ. Μουζάλας με τα ρούχα που θυμίζουν άστεγο μετανάστη της πλατείας Βικτωρίας. Είναι από εκείνες τις ιδιότυπες περιπτώσεις ασήμαντων και συνεπώς φανατικών «ιδεολόγων» που δεν τους πιάνει κανείς από πουθενά. Όπως κι αν τους προσεγγίσεις, θα πάρεις το μάθημά σου. Αυθεντικό δείγμα ολοκληρωτικής ψυχοσύνθεσης με κλινικό σύνδρομο ηθικής ανωτερότητας και υπεροχής, που δεν τεκμαίρεται από πουθενά, προέβη σε μια απίστευτα «πεντακάθαρη» πράξη η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ανεκτής δημόσιας υποκρισίας που μπορεί να διαθέτει ένα μέλος της κυβέρνησης που ετοιμάζεται να μας φορτώσει 4ο μνημόνιο: Έδωσε αύξηση 50% στην διευθύντρια υποδοχής προσφύγων και μεταναστών, ανεβάζοντας τις μηνιαίες αποδοχές της από  2.604 ευρώ σε 3.950! Ο πεντακάθαρος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής εθίγη ιδεολογικά όταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης του έθεσαν στην βουλή το ερώτημα … «που πήγαν τόσα λεφτά που μας έδωσε η ΕΕ για την στέγαση και σίτιση των προσφύγων»;
Δάσκαλος υπουργός, νούμερο δύο: Ο υπουργός «δε ξέρω εγώ ρωτήστε τη μαμά μου» κ. Σταθάκης. Είναι από τα παραφουσκωμένα πορτοφόλια του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάται πόσα χρήματα κι ακίνητα διαθέτει, ενώ καμιά φορά ξεχνά να καταθέσει και σοβαρά φορολογικά στοιχεία στις ετήσιες δηλώσεις του. Ό, τι κι αν τον ρωτήσουν «δεν είναι ενημερωμένος», ή αν είναι «δεν θέλει να σχολιάσει»! Ωστόσο, το τελευταίο διήμερο «καθάρισε» δημόσια δυο υποθέσεις – σκάνδαλα : Στην πρώτη κάλυψε με ένα, «ζήτημα άνευ σημασίας», τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ που πρώτα επιβράβευσε ευαυτόν προάγοντας τον και στην συνέχεια συνταξιοδοτήθηκε λαμβάνοντας εφάπαξ κατά 100.000 ευρώ περισσότερα. Την δεύτερη υπόθεση, που αφορά στις αυξήσεις κατά 80% στις μηνιαίες αποδοχές των κορυφαίων στελεχών του  Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) , ο ιδεολόγος υπουργός Σταθάκης την ξεπέταξε με ένα … «δεν γνωρίζω τίποτα ακόμη»!
Ολοκληρώνοντας να τονιστεί  ότι οι «καθαρές δουλειές» των κυβερνητικών του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψαν άλλον έναν μύθο σε ανέκδοτο. Είδαμε πια ότι τα πορτοφόλια της «Αριστεράς του Τσίπρα» είναι φουσκωμένα καλά, κι αν προσθέσει κανείς και την προφανή  λύσσα για εξουσία όπως αυτή εκδηλώνεται σε όλες τις πολιτικές της επιλογές , αντιλαμβάνεται εύκολα τον θλιβερό τραγέλαφο του δακρύβρεχτου  αφηγήματος της «ριζοσπαστικής» αυτής παράταξης.
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

1 σχόλιο:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά