Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Financial Times :Ο Τσίπρας απέρριψε συμφωνία γιατί επιστρέφει σε μονοψήφια ποσοστά

Φοβήθηκε το πολιτικό κόστος ο Αλέξης Τσίπρας και απέρριψε συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τους πιστωτές τον περασμένο μήνα, αναφέρουν οι Financial Times.
Η συμφωνία προέβλεπε περαιτέρω περικοπές συντάξεων το 2019, μερικούς μόνο μήνες πριν από τις επόμενες προγραμματισμένες εκλογές.
«Το κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες θα μπορούσε να στείλει το κόμμα πίσω σε μονοψήφια ποσοστά. Ήταν μια συμφωνία που δεν μπορούσαν να καταπιούν», έχει δηλώσει στην
εφημερίδα πρώην ακτιβιστής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στα στελέχη του κόμματος.
Κατά την εφημερίδα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναμένεται στις σημερινές (Τρίτη) συνομιλίες στις Βρυξέλλες να πιέσει για καθυστέρηση εφαρμογής των περικοπών στις συντάξεις έως το 2020, αντιστεκόμενος παράλληλα στην απαίτηση των πιστωτών για τις μαζικές απολύσεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ευρωπαίος αξιωματούχος έχει σημειώσει ότι η μη εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα εγκαίρως θα άφηνε την οικονομία της χώρας «σε τέτοια κατάσταση που όλες οι παράμετροι της λήψης αποφάσεων θα έπρεπε να επανεξεταστούν».
 http://www.lykavitos.gr

1 σχόλιο:

  1. Μέχρι καί οι ξένοι αναγνωρίζουν ότι όσοι υπογράφουν μνημόνια,γυρνάνε σέ μονοψήφια ποσοστά,
    στήν Ελλάδα πληρώνονται δημοσκοπήσεις γιά νά δίνουν ψεύτικα ποσοστά,φάτε λοιπόν σανό εκλεκτής δημοσκοπικής ποιότητος καί κοιμηθείτε οραματιζόμενοι αρλεκίνους τής πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά