Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

«Ξέσπασμα» Πάγκαλου! «Μας κυβερνάει σπείρα κακοποιών- Μη σας πω που γράφω το ότι ο Τσίπρας θα βάλει γραβάτα»

«Χειμαρρώδης» ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος τα έβαλε με όλους και με… όλα!
Ειδικότερα, ο Θ. Πάγκαλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και όπως είπε αρχικά «τη χώρα κυβερνάει μια σπείρα κακοποιών».
Μάλιστα, πρόσθεσε πως «και σε άλλες χώρες έχει συμβεί να πάρουν την εξουσία σε ανώμαλες περιόδους διάφοροι, εξαπατώντας τους πολίτες».
Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι πρόκειται για εκλεγμένη κυβέρνηση ο Θόδωρος Πάγκαλος επέμεινε λέγοντας  ότι «ο Αλέξης Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με ένα άθλιο εκλογικό σύστημα που έφτιαξε ο γελοίος, γελοιωδέστατος Σκανδαλίδης».
Συνέχισε μάλιστα να επιτίθεται σε βάρος του άλλοτε συντρόφου του Κώστα Σκανδαλίδη αναφέροντας:
«Είναι γελοίος ως πολιτικό μέγεθος. Μόνο ένας γελοίος άνθρωπος μπορούσε να φτιάξει ένα τόσο άθλιο εκλογικό σύστημα που δίνει μπόνους 50 έδρες».
Αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος δεν ξέφυγε από τα… πυρά Πάγκαλου, αφού και για αυτόν επιφύλαξε τον χαρακτηρισμό «γελοίος» επειδή όπως είπε «συνέχισε τις γελοιότητες Σκανδαλίδη στο εκλογικό σύστημα».
«Καυστικός» υπήρξε και όταν τον ρώτησαν πως σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός έχει πει ότι αν ρυθμιστεί το χρέος θα φορέσει γραβάτα: «Μην σας πω που γράφω το ότι ο Τσίπρας θα βάλλει γραβάτα».
thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά