Τρίτη 16 Μαΐου 2017

«Κάποτε φωνάζατε "φύγετε τσογλάνια" και τώρα ξεπουλάτε τα πάντα»

Όλη η κοινωνία εναντίον τους.
Ξέσπασμα από τους κοινωνικούς φορείς κατά της κυβέρνησης στη Βουλή.

Δριμεία κριτική από τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ - «Τι σχέση έχετε με την Αριστερά;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ - Πρόεδρος ΤΕΕ: Θέλετε να μας εξαφανίσετε - Πρόεδρος ΕΣΕΕ: Μας γυρνάτε στο 1910 - Εκπρόσωπος Λιμενικών: Αποσύρετε το νομοσχέδιο ή αποσυρθείτε εσείς

Καταιγιστικό σφυροκόπημα δέχονται υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές από τους εκπροσώπους των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων για την νέα φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή που προκαλούν τα μέτρα του τέταρτου μνημονίου.
Οι εκπρόσωποι Ομοσπονδιών και Ενώσεων ελεύθερων επαγγελματιών, δικηγόρων, μηχανικών, ενστόλων και αναπήρων εξαπολύουν σφοδρή κριτική καλώντας σε αρκετές περιπτώσεις τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν τις δεσμεύσεις τους. «Ντρέπεστε;» «Μας εξαπατήσατε», «μας κοροϊδέψατε», «τι σχέση έχετε εσείς με την Αριστερά;» είναι μερικές από τις φράσεις που ακούγονται αναγκάζοντας την πρόεδρο της επιτροπής Χαρά Καφαντάρη να διακόψει τους ομιλητές από την συνειδησιακή δοκιμασία που επιφυλάσσουν για τα μέλη της πλειοψηφίας. Είναι δε ενδεικτικό ότι έως αυτή την στιγμή δεν έχει μιλήσει ούτε ένας εκπρόσωπος φορέα να υπερασπιστεί το πολυνομοσχέδιο ή έστω τα αντίμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά