Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Καταπέλτης ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας



 
Σύσταση συλλόγου εξυβρισθέντων, συκοφαντηθέντων  και ξυλοκοπηθέντων Λαμίας και Ανατολικής Φθιώτιδας.



Σχετικά με το σημερινό δελτίο τύπου του δημάρχου Στυλίδας
Δεν είχα  πρόθεση να αντιπαρατεθώ με τον πανελλαδικά γνωστό για το βίο και την πολιτεία του αυτοδιοικητικό σταρ, αλλά προκλήθηκα και απάντησα με το χτεσινό έγγραφο-αίτημά μου προς το δήμο, που κοινοποίησα και στα ΜΜΕ. Η κοινοποίηση δεν αποσκοπούσε στο να διαφωτίσω με όσα έγραψα τους συμπολίτες μου (αυτοί με ξέρουν και τον ξέρουν…), αλλά τους εκτός Στυλίδας γνωστούς και φίλους μου, που τον είδαν σε τηλεοπτικό απόσπασμα να με κατηγορεί ωρυόμενος για «σκάνδαλα»!
Για ευκόλως εννοούμενους λόγους, δεν επιθυμώ και δεν σκοπεύω να εμπλακώ σε διάλογο με δελτία τύπου ή να συμμετέχω σε σόου φωνασκιών και χειροκροτητών,  ρίχνοντας νερό στο μύλου του σπουδάρχη υποψήφιου περιφερειάρχη (!) και αδίστακτου συκοφάντη μου. Του πρότεινα να
συζητήσουμε δημόσια (σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό παρουσία δημοσιογράφου κοινής αποδοχής και χωρίς άναρθρες κραυγές) περί σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένων των  προ εικοσαετίας «σκανδάλων» που κατήγγειλε αλλά και επί των ερωτημάτων των συμπολιτών μας, που έχουν σχέση με το αυτοδιοικητικό «έργο» και την «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» συμπεριφορά του στον δήμο. Οι κατηγορίες κα οι απειλές που εκτοξεύει κατά καιρούς δημόσια κατά των πρώην συνεργατών του, οι οποίοι αναφέρονται στο δελτίο τύπου, αλλά και πολλών άλλων «παθόντων» συνεργατών του και μη, που δεν αναφέρονται σ’ αυτό, αλλά είναι γνωστοί στην περιοχή μας, δεν με αφορούν.
Κατά τα άλλα περιμένω ακόμα να απαντήσει, όπως έχει θεσμική υποχρέωση, τόσο στο από 28.6.16 έγγραφό μου (αρ. πρωτ. δήμου 6897) με το οποίο ζητούσα εκ μέρους και άλλων δημοτών την ανέξοδη για τον δήμο επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες μας και ιδίως τους ηλικιωμένους  άντρες και γυναίκες, όσο και στο τελευταίο γραπτό αίτημά μου για το «έργο-σκάνδαλο» του δημαρχείου, που όπως δημόσια και ανερυθρίαστα υποστήριξε έγινε «με απευθείας ανάθεση» (!!!)  και κόστισε εκατό εκατομμύρια. Ως τότε, από πλευράς μου ΤΕΛΕΙΑ και παύλα.-
                                                                                                            Στυλίδα 5. 5. 2017
                                                                                                            Θάνος Μπλούνας
                                                                                                          π. Δήμαρχος Στυλίδας
                                                                                                                        (Μέλος υπό σύσταση συλλόγου εξυβρισθέντων, συκοφαντηθέντων  και ξυλοκοπηθέντων 
Λαμίας και Ανατολικής Φθιώτιδας)

7 σχόλια:

  1. Σύγκρουση δυο κόσμων.
    Από τη μια μεριά η πείρα και η νηφαλιότητα και από την άλλη η άγνοια και ο τραμπουκισμός.
    Β.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΚΛΕΤΣΟΥ....ΜΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΨΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Μπλούνας αν και σε πολύ προκεχωρημένη ηλικία καλό θα ειναι να σιωπά.Γιατί αυτός ο βιολογικός ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο με γνωστή τεχνική εταιρία εκείνης της εποχής.Πού ακούστηκε δάσκαλε να κατασκευάζεις βιολογικό στο βουνό να μεταφέρει λήμματα από μια παραλιακή πόλη;
    Αλλά χωρις σκανδαλοθηρική διάθεση ας συμμαζέψει τα του οίκου του ο πρώην δήμαρχος. Τελεία και Παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 8:41 Να το αφιερώσεις στον φίλο σου.
    «Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»
    Σουρής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Βασίλη έχω παιδί στο Λύκειο που δίνει εξετάσεις και ο αχαΐρευτος δήμαρχος μας κορόιδεψε ότι θα μείνει εδώ το εξεταστικό κέντρο. Τώρα τα παιδιά μας θα κάνουν 40 χιλιόμετρα πήγαινε-έλα στη Στυλίδα από ένα δρόμο που κυκλοφορούν εκατοντάδες νταλίκες. Αυτό δεν τον νοιάζει τον δήμαρχο;
    Κάνε ρε Βασίλη ένα ρεπορτάζ να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ φίλε.
    Σου υπενθυμίζω ότι ο συγκεκριμένος εκλέχτηκε με 67% ,από την επομένη με ανάρτηση μου δήλωσα ότι δεν ασχολούμαι με αυτό το άτομο(γνώριζα πολύ καλά τι θα συμβεί και δεν έπεσα έξω) .
    Ως προς το θέμα που είναι φλέγον πριν από μια εβδομάδα διάβασα ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου προς τον υπουργό παιδείας για την παρέμβαση του για την επίλυση του θέματος με επιτυχία.
    Σου υπενθυμίζω ότι δεν είμαι δημοσιογράφος για να κάνω ρεπορτάζ αλλά με ευχαρίστηση θα αναρτούσα μια επιστολή γονιών που ανησυχούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά