Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Για το καλό της Αριστεράς, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαϋλωθεί

Το να θριαμβολογεί κανείς (Θ. Φωτίου) που τα συσσίτια πλέον αποκτούν θεσμική μορφή το λες και αφασία. Η εισαγωγή κάποτε στην ελληνική καθημερινότητα της περίφημης UNNRA έγινε ασυγκρίτως πιο ταπεινά.
«Last year» είπε το πρωί ο αγγλομαθής πρώην υπουργός οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ βεβαίως βεβαίως)… Δηλαδή: εσάς που μας ψηφίσατε σας πιάσαμε κορόιδα και φυσικά η λεξούλα “συγνώμη” από Συριζέο δεν πρόκειται ποτέ να ειπωθεί.
Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το πάει ως το τέλος – οι Συριζέοι είναι ικανοί μεθαύριο να μας πουν ότι δεν ψήφισαν τίποτα και να το παίζουν πάλι επαναστάτες και αριστεροί, ποντάροντας στην ευγένειά μας.
Οι εκλογές πρέπει να γίνουν στο τέλος της θητείας του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να εφαρμόσουν αυτοί (οι Συριζέοι) τα όσα τώρα υπογράφουν, ώστε να εξαντληθούν, να εξαϋλωθούν, να λείψει αυτή η πρόστυχη εκμετάλλευση του ονόματος “αριστερά” από
αυτούς, να πιουν όλο το ποτήρι – γιατί το «Last year» αυτοί το έχουνε για ψωμοτύρι.
Στο μεταξύ πληροφορήθηκα ότι στη γιορτή των γενεθλίων του υπουργού αμύνης (προσωπική του γιορτή) έπαιξε (λέει) και μια μπάντα του στρατού – από την εποχή του Κοκού είχε να απασχοληθεί στρατιωτική μπάντα για να παίξει μουσική σε προσωπική γιορτή πολιτικού προσώπου. Έχουμε και μη βασιλευομένη δημοκρατία τρομάρα μας.
Συμπεριφέρονται βγάζοντάς μας τη γλώσσα, βολεύοντας κάποιους δικούς τους (παπαγαλάκια κτλ), μαζεύοντας χρήματα (δεν είναι μόνο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ένα πλήθος παρατρεχάμενων συμβουλοδιοικητών οι οποίοι τα παίρνουν κανονικά και με το νόμο) – και ύστερα θα μας λεν και πάλι: «εμείς οι αριστεροί, οι αγωνιστές, μπλα, μπλα, μπλα».
Κάποιοι τα λέγαμε από το 2013 ή και πιο πριν – τα έμπειρα μάτια είδαν από τότε το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  εξέφραζε την ψευτοαριστερά της καρέκλας. Αλλά, βεβαίως, ο λαός τα θέλει και τα παθαίνει – πιο σωστά οι πλειοψηφίες: Ακούνε, πιστεύουν, άλλοι από αυτούς βολεύονται και άλλοι χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο.
Απ. Βεργής-thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά