Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Το 4,5% είναι ευχαριστημένο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόσοι πολλοί είναι οι μετακλητοί;

Τελικά ζουν ανάμεσά μας. Ένα ποσοστό 4,5% των Ελλήνων δήλωσαν ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Αυτό έδειξε η τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον Σκάι.

Κι εγώ αναρωτιέμαι: Το 4,5% των πολιτών τα βλέπουν όλα ρόδινα; Τόσοι πολλοί είναι οι μετακλητοί υπάλληλοι που βολεύτηκαν στο Δημόσιο με τον ΣΥΡΙΖΑ; Τόσοι πολλοί είναι οι Καρανίκες, τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, τα τρολς του Διιαδικτύου και όλοι εκείνοι οι άδολοι αγωνιστές του... πληκτρολογίου που αποθεώνουν τον Αλέξη Τσίπρα και καταχεριάζουν όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί για την κατάντια της χώρας;
Και να ήταν μόνο αυτό... Ένας στους 10 έχει την άποψη ότι η Ελλάδα βρίσκεται καθ' οδόν στο να τερματίσει την κρίση, ποσοστό που ανεβαίνει στο 16,5% όταν καλείται να αξιολογήσει και τη δήλωση Μητσοτάκη ότι η Ελλάδα καταδικάστηκε σε διαρκή λιτότητα.
Και τελικώς, όταν ερωτώνται ευθέως τι σκέπτονται να ψηφίσουν, 15 στους 100 απαντούν...

ΣΥΡΙΖΑ και ξερό ψωμί! Τι στο καλό; Μήπως είναι μετακλητοί υπάλληλοι, ευεργετηθέντες από τον Τσίπρα; Μήπως όλοι αυτοί μένουν στο... Παλαιό Φάληρο που δεν έχει σκουπίδια και δεν μυρίζουν τα αποτελέσματα της «αριστερής» διακυβέρνησης; Τι στο καλό συμβαίίνει;
Μήπως πράγματι μας ψεκάζουν; Λέτε όντως να υπάρχουν σανοφάγοι; Τόσοι πολλοί είναι αυτοί οι τυχεροί που βάζουν το χέρι στην τσέπη και βρίσκουν μέσα κάποια χρήματα;

Τελικά μήπως έχουν δίκιο οι Ευρωπαίοι που λένε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι η μοναδική που κάνει ό,τι της ζητούν οι δανειστές -κι ακόμη παραπάνω- ενώ στο εσωτερικό της Ελλάδας καμώνεται ότι κάνει σκληρή διαπραγμάτευση;

Δεν έχουν καταλάβει άραγε αυτοί οι ΣΥΡΙΖόφιλοι ότι το μέλλον που τους ετοίμασε ο Κατρούγκαλος είναι να κατρακυλήσουν στα 384 ευρώ της εθνικής σύνταξης;

Ουδείς θυμάται τι έλεγε ο Τσίπρας και τι έκανε; Και δεν μιλάω για τα παλιά: το σκίσιμο των μνημονίων, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη διαγραφή των δανείων, αλλά τα τωρινά... Θυμάστε που έλεγε ότι δεν θα δεχθεί νέα μέτρα; Νομοθέτησε 5,4 δισ. επιπλέον φορομπηχτικά μέτρα που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση. Ξεχάσατε που έλεγε που ότι δεν θα δεχθεί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%; Μια χαρά του επέβαλαν πλεονάσματα μέχρι το 2060 που θα αφήσουν την Ελλάδα μια χώρα λεηλατημένη κι από πάνω πανηγυρίζει για τη συμφωνία!

Αυτός δεν μας είχε ζαλίσει ότι θα μειώσει το χρέος τόσο πολύ που θα αναγκαστεί να βάλει γραβάτα; Κι αντί γι' αυτό μας μόστραραν γραβάτα με παλλόμενα πέη!

Έλεος πια! Πόσο δύσκολο είναι κάποιος να καταλάβει ότι η κατάσταση επιδεινώνεται κάθε ημέρα που περνάει; Δεν συνειδητοποιεί κάποιος ότι είναι η απόλυτη παρακμή να δημιουργείται... UNESCO Βορείων Προαστίων και ορισμένοι να καμαρώνουν κι από πάνω;

Ναι, βρίστε τον Σόιμπλε, λες κι αυτός μας φταίει...

Μάκης Πολλάτος-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

9 σχόλια:

  1. Κι εγω μαζι με με τους 4,5% !!
    Οι αλλοι βεβαια που παραμηθιαζονται με τις παρολες του Κουλη και του Αδωνι, νοσταλγοι της παραδεισενειας πριν το 2015 εποχης μιας μεχρι τα μπουνια καταχρεωμενης και αναξιοπιστης πατριδας, ας λογιστουν για λιγο στα σοβαρα αν τέτοιες παλιες καταστασεις μπορουν ποτε να επανελθουν τα επωμενα 15 χρονια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επωμενα=επόμενα
    παραμηθιαζοντα=παραμυθιάζονται
    παραδεισενειας =παραδεισένιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εισαι ένας γνησιος λεβεντης , πιστος στις ριζες και την παραδοση.!!
    Αλλα συζηταμε κι αλλααποφασιζουμε να κανουμε, σημασια είναι να λεμε και να ακουγόμαστε.
    Άλλο τιποτα από ορθογραφια εμαθες να κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολλά, μεταξύ των οποίων ΚΑΙ ορθογραφία.Δεν με ενοχλεί που δεν ξέρεις ορθγραφία αλλά που αδιαφορείς να μάθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H αριστεία λέει ο συρφετός που κυβερνά είναι ρετσινιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αριστοτέλης είπε:
    Αυτοί που δίνουν καλή εκπαίδευση στα παιδιά, πρέπει να τιμώνται περισσότερο από εκείνους που τα γέννησαν, γιατί οι γονείς τους έδωσαν μόνο τη ζωή, οι παιδαγωγοί όμως την ικανότητα να ζουν καλά.
    Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει η στιγμή που οι Ελληνες θα αντιληφθούν τη σημασία της παιδείας και τη συμβολή της στην ευημερία της χώρας. Βεβαίως φίλε μου δεν αρκεί ο γραπτός λόγος να εκφράζει νοήματα μόνο, αλλά να ειναι και σωστά δομημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 - 12:28:00 μ.μ. EEST
    ΤΠέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 - 6:30:00 μ.μ. EEST
    Τετοιες παρατηρήσεις ατοπες και εκτος θεματος μπορουν να εκφραζουν μονο μιζερα και ιδιαιτερα σχολαστικα ατομα , κοινως ψειρηδες και κακομοιρηδες;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτός από ανορθόγραφος είσαι και ψυχολόγος! Το αρχικό σου σχόλιο στις 2:08:00 μ.μ. δεν αξίζει να σχολιασθεί και να αναλυθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι απαραιτητες ιατρικες γνωσεις για να καταλαβει καποιος τη παθηση σου, αρκει το να καταλαβαίνεις γιατι τα λες.
    Κι αυτο το επιασα πραγματι με σιγουρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά