Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

«Λευτεριά στον 29χρονο αγωνιστή!»

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ένας 29χρονος συνελήφθη με τη… γίδα στην πλάτη ή για να ακριβολογούμε με πιστόλια και εκρηκτικά στην πλάτη. Το σπίτι του ήταν παρασκευαστήριο βομβών και όπως αποδείχθηκε από ένα μικρό αποτύπωμα, είναι αυτός που κατασκεύασε τη βόμβα που παραλίγο να σκοτώσει τον Λουκά Παπαδήμο. Έστειλε και τις βόμβες στον Σόιμπλε και αλλού και ποιος ξέρει τι άλλο έκανε αυτός ο… φέρελπις νέος που ορισμένοι δεν αποκλείουν να είναι ο αρχηγός της νέας γενιάς των Πυρήνων της Φωτιάς.
Είναι κατανοητό ότι για να μπορείς να κρατήσεις ένα τέτοιο… μαγαζί πρέπει να έχεις φράγκα. Κάποιος πρέπει να σου χρηματοδοτεί οπλισμό, εκρηκτικά, ακόμη και ταπεράκια για τις βόμβες. Είναι δεδομένο ότι αυτό το καλόπαιδο είτε συνδέεται με κάποιους αφανείς χρηματοδότες τρομοκρατών είτε ανήκει σε μια ευρύτερη συμμορία που κάνει ληστείες κι έχει επαναστατικό ταμείο. Και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα μέλη που
αυτή την ώρα τρέμουν καθώς έρχεται η σειρά τους.
Ως εδώ καλά. Μια χαρά τα κατάφερε η αστυνομία να συλλάβει το παιδαρέλι που αντί να ανοίξει τα στραβά του να μάθει πέντε γράμματα αποφάσισε να σκοτώνει και να τρομοκρατεί.
Όμως, να βάλουμε ένα στοίχημα; Θα αρχίσουν οι διαδηλώσεις, οι κινητοποιήσεις, οι αντιδράσεις για τον συλληφθέντα. Θα δούμε σύντομα συναυλίες συμπαράστασης, συγκεντρώσεις έξω από την Ευελπίδων. Είναι 1.000% σίγουρο ότι θα πάει φυλακή κι απ’ έξω θα κάνουν διαδήλωση οι αντιεξουσιαστές αλλά και πολλοί άλλοι… προοδευτικοί της κακιάς ώρας. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε νέες φωνές αντίδρασης. Ο ένας θα λέει ότι το αποτύπωμα δε φτάνει για να είναι ένοχος. Ο άλλος ότι τα όπλα τα είχε πάνω του γιατί πήγαινε για σκοποβολή. Ο τρίτος ότι τα εκρηκτικά τα είχε για να φτιάχνει στρακαστρούκες το Πάσχα. Για να μην πούμε ότι θα υπάρξουν και οι πιο… προχωρημένοι που θα πουν «α το καημένο το παιδί, παρασύρθηκε. Αντιεξουσιαστής είναι, δεν είναι τρομοκράτης».
Είναι η γνωστή αριστερο-αναρχική προπαγάνδα που επιτρέπει στους μπάχαλους να γίνουν τρομοκράτες και στους τρομοκράτες να αθωώνονται μετά τη σύλληψή τους. Πόσες και πόσες φορές δεν το έχουμε δει από τους «επαγγελματίες», αυτόκλητους υπερασπιστές τρομοκρατών.
Θυμάστε τον Ρωμανό και την απεργία πείνας του; Τότε που μαζεύονταν στο νοσοκομείο κι έβριζαν την κυβέρνηση Σαμαρά;
Θυμάστε την Πόλα Ρούπα που διαμαρτύρεται γιατί λέει ότι το παιδί της είναι φυλακισμένο αν και τελικά αυτό... σώθηκε από τους γονείς του;
Και πρόσφατα η Ηριάννα που καταδικάζεται συνεχώς και ομοφώνως γιατί οι δικαστές κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να ακούνε την κοινωνία, αλλά βλέποντας τα πραγματικά στοιχεία.
Είναι γνωστό το κόλπο. Η μαύρη και κόκκινη τρομοκρατία φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού και προστατεύεται από τους γνωστούς επαναστάτες. Το ίδιο θα γίνει και με τον 29χρονο, και να το θυμηθείτε. Η αριστερά και η ψευτοαναρχία αναζητά ήρωες, έστω κι αν αυτοί οι ήρωες είναι ένα μάτσο τρελοί, βλαμμένοι νεαροί που νομίζουν ότι θα αλλάξουν τον κόσμο σκοτώνοντας ό,τι μισούν.
antinews.gr

1 σχόλιο:

  1. Τελικά η αστυνομία οδηγείται από την μια επιτυχία στην άλλη είτε πρόκειται για εγκλήματα κοινού ποινικού δικαίου είτε για τρομοκρατικής φύσεως. Αν βελτίωνε και την εικόνα της σε θέματα καθημερινότητας και τον περιορισμό των ''συλλογικοτήτων'' θα διασφάλιζε πλήρως το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά