Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Συνοικέσια

Όταν ο αντιπολιτευτικός οίστρος της ΝουΔού κεντρίζει κόσμο, ο οποίος με τη σειρά του κεντρίζει κι εμένα, που ως γνωστόν δύσκολα μπορώ να μείνω αδιάφορος όταν ακούω κάτι τέτοια. Είναι γνωστή η ιστορία του «συμπεθεριού» που συζητάει όλη η Αθήνα τελευταία και αφορά τον αρραβώνα του ηγέτη της «κίτρινης φυλής» Θύμιου (Λυμπερόπουλου) με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο Αλέξη. Οπως είναι γνωστό και το ποιος τους «τα 'φτιαξε» - ο υπουργός Σπίρτζης που έπεισε τον μεν πρόεδρο Τσίπρα να επιστρέψει η αγορά των ταξί καμιά... 20αριά χρόνια πίσω, τον δε πρόεδρο Θύμιο ότι ένας μόνο τρόπος υπάρχει να γλιτώσουν οι εγχώριοι ταξιτζήδες από την Uber και την Beat, να γίνει πιονέρος, σ' αυτή την ηλικία, της συριζαίικης επανάστασης. Γνωστά όλα αυτά, αλλά να βγαίνει τώρα ο αντιπρόεδρος Αδωνις (Γεωργιάδης) και να καταγγέλλει ότι το προξενιό έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους, νομίζω ότι πάει πολύ.
Ειδικά όταν είναι γνωστό το τι συνέβη το 2010, όταν επί υπουργίας Ραγκούση στο υπουργείο Μεταφορών έγινε η πρώτη ουσιαστική προσπάθεια απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί και ακολούθησαν τρομερά επεισόδια και κινητοποιήσεις που παρέλυσαν τη χώρα, με αρχηγέτη τον Θύμιο, που τώρα κατηγορούν. Ο Αδωνις μπορεί να μην το θυμάται, αλλά η ΝουΔού έσπρωχνε από πίσω όπως μπορούσε για να φθείρει την τότε κυβέρνηση. Και ναι, Αδωνή μου, δεν το έκανε γιατί λάτρευε τους ταξιτζήδες ή τον Θύμιο. Για ψηφοθηρικούς λόγους το έκανε, και μόνο...
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά