Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

«Τρώει» ο Τσίπρας τον Καμμένο στον Ανασχηματισμό που έρχεται;

Παρά την εικόνα της αρραγούς ενότητας που επιχειρούν να περάσουν προς το έξω τα δύο κυβερνητικά συνεταιράκια Τσίπρας – Καμμένος, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες μας, το Μέγαρο Μαξίμου όχι μόνο είναι βαθιά ενοχλημένο από την σειρά των απίστευτων αποκαλύψεων για τον Υπουργό Άμυνας, αλλά είναι ένα βήμα πριν να πάρει «σοβαρές αποφάσεις»– όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά.
Όλα θα εξαρτηθούν, από το εάν υπάρχει «κάποιο επιπλέον, πολύ χοντρό θέμα με τον Καμμένο, που ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας». όπως μας τόνισαν πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.
Γιατί και στο Μαξίμου αλλά και στην
πολιτικο- δημοσιογραφική πιάτσα κυκλοφορούν απίστευτες φήμες και σενάρια για «νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις» που έπονται, και οι οποίες θα υποχρεώσουν είτε τον Καμμένο να παραιτηθεί, είτε τον Τσίπρα να τον αντικαταστήσει.  Βεβαίως αυτές είναι φήμες που μένει και να επιβεβαιωθούν…
Από εκεί και πέρα, και εφόσον ο Τσίπρας και με αφορμή τις αποκαλύψεις προχωρήσει σε σαρωτικό ανασχηματισμό και απομακρύνει από το Υπουργείο Αμύνης τον Καμμένο, το μόνο που μπορεί να του προσφέρει ως πολιτικό «αντίβαρο» για να συνεχίσουν οι ΑΝΕΛ να στηρίζουν την Κυβέρνηση,είναι μια θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι ΑΝΕΛ δεν θα ξαναμπούν στην Βουλή. 
Και ο Καμμένος δεν θα έχει την αστική και ποινική κάλυψη που του προσφέρει η βουλευτική ασυλία. 
Το μεγάλο ερώτημα πάντως που τίθεται σε αυτή την περίπτωση είναι, εάν αυτό αρκεί στον Καμμένο.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και συναρπαστικές…
www.lykavitos.gr

3 σχόλια:

  1. Αντί να τους βλέπουμε στο δρόμο και να τους φτύνουμε που μας κυβερνά αυτή η μεγάλη μπούρδα, ασχολούμαστε ποιος είναι μεγαλύτερο νούμερο . Ουστ, από την χώρα μας, λαμόγια.
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πικρό μάθημα που χρειάζονται οι Έλληνες ψηφοφόροι για να σκεφτούν περισσότερο την επόμενη φορά που θα πάνε στην κάλπη. Πρέπει να κυβερνήσει μέχρι ολικής και ανεπανόρθωτης φθοράς όλων των στελεχών του.

    Επιπλέον, ναι πρέπει να το πάρουμε επιτέλους απόφαση οτι η χώρα θα κυβερνηθεί για τετραετία όπως προβλέπεται. Το φαινόμενο των πρόωρων εκλογών δεν είναι απλά πολυέξοδο αλλά και εξαιρετικά αποσταθεροποιητικό για την οικονομία, ειδικά σε μια χώρα που δε διαθέτει δημόσια διοίκηση. Αφήστε που μετά από κάθε εκλογική διαδικασία μεσολαβούν 6 και παραπάνω μήνες μέχρι να μπουν "άνθρωποι εμπιστοσύνης" (οι εκάστοτε Καρανίκες) στις καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού. Κοινώς, μεταξύ προεκλογικού πυρετού και μετεκλογικού αχταρμά, η χώρα περνά περίπου ένα χρόνο ουσιαστικής ακυβερνησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η ικανότητα ενός ανθρώπου διαπιστώνεται από το αποτέλεσμα της δραστηριότητας του είτε είναι χειρωνακτική είτε πνευματική. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα ότι η σημερινή Κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της και σύμφωνα με το αποτέλεσμα θα κριθεί αναλόγως. Βέβαια δυστυχώς πολλές φορές η κρίση των ψηφοφόρων δεν είναι αντικειμενική και διέπεται από στοιχεία προσωπικών συναλλαγών, συμφερόντων, δογματισμών η και ανικανότητας αξιολόγησης του έργου. Αυτές τις αδυναμίες του ψηφοφόρου εκμεταλλεύονται οι πονηροί πολιτικοί για να επανεκλεγούν και κατά επέκταση να συνεχίσουν την κακοδιαχείριση της χώρας με τα αποτελέσματα που βλέπουμε σήμερα. Αυτοί που ψήφισαν ΑΝΕΛ έκαναν το κόπο να ερευνήσουν το πολιτικό και ηθικό υπόβαθρο του προέδρου του κόμματος πριν τον ψηφίσουν? Σήμερα η τεχνολογία σου παρέχει τη δυνατότητα να αναλύσεις τα πάντα από τη καρέκλα του σπιτιού σου. Δυστυχώς το μόνο που αξιολόγησαν ήταν οι εθνικιστικές του και θρησκευτικές κορόνες του λές και εμείς οι απλοί πολίτες δεν είμαστε Έλληνες πατριώτες. Τι έργο μας είχε παρουσιάσει ο ενλόγω κύριος για να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι είναι υπερπατριώτης και θεματοφύλακας των ιερών και
    οσίων του Έθνους. Κανένα, απεναντίας η πολιτική του σταδιοδρομία ήταν αρνητική και προκλητική. Το να διαφωνεί με τα μνημόνια είναι άνευ ουσίας γιατί δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας που να συμφωνεί. Άρα αυτός που επρόκειτο να τον ψηφίσει έπρεπε να τον αναλύσει περισσότερο για να διαπιστώσει ότι ο υποψήφιος πρόεδρος λίγο τον απασχολούσαν τα μνημόνια, η θρησκεία και η πατρίδα. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η εξουσία και τα προσωπικά οφέλη που απορρέουν από αυτή, όπως περίτρανα απέδειξε στα δύο χρόνια που είναι υπουργός. Στο κάλαθο των αχρήστων τα μνημόνια, ηθικές και θρησκευτικές αξίες. Δυστυχώς όπως είπε και ο ΝΙΝΤΕΜ Ρ. ''Εξουσία είναι ναρκωτικό χωρίς το οποίο οι πολιτικοί δεν μπορούν να ζουν και το οποίο αγοράζουν απο τους ψηφοφόρους με τα χρήματα των ψηφοφόρων.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά