Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Με νίκη συνεχίζει ο Πελασγιακός

ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜ. 2-0
Την τρίτη ήττα εκτός έδρας γνώρισε ο Ολυμπιακός Λαμίας από την ομάδα της Πελασγίας το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Πελασγίας. Η ομάδα του Πελασγιακού κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να πετύχει δύο γκολ πράγμα που της χάρισε καιτη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι αν και πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Ι. Σκούρα και έτσι ο Πελασγιακός θα πετύχει την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα και τη δεύτερη στην έδρα του. Στο 41’ ο Καραδήμας θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους ενώ ο Σιμπέλι στο 42’, ένα λεπτό αργότερα, θα γράψει το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κ. Αναγνώστου, με βοηθούς του τους Αγγελοπούλου και Χριστόπουλο
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ: Σκούρας Ι., Σκούρας Κ.(78’ Μαμούχας), Καρακώστας, Πρεμέτης,Ράπτης Α., Τσαούσης, Σιμπέλλι (81’ Μαμούχας), Μάνος, Κολλαρίνης (63 Ράπτης),Καραδήμος, Μπετσιμάς (90’ Βερλάτσι)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Χρήστος Παπαιωάννου):
Τσανής, Παπαευσταθίου (70’Ρετσινάς), Τσιάρας, Μπασιούρας, Σεντής(86’ Καρμίρης), Βλάχος, Καλύβας, Ξηρομερίτης, Λεονταρίδης, Παπα\ωάννου Ι.,Σκόνδρας
εφ.σέντρα 
φωτο official page Πελασγιακού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά