Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ασημαντούλης

"Έμεινα καθισμένος την ώρα που η Ευρώπη έδινε βραβείο σε ανθρώπους που έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα για τη Δημοκρατία διότι είμαι ένας ασήμαντος βολεψάκιας που δεν έχω ρισκάρει τίποτε στη ζωή μου αλλά κορόιδευα μια ζωή τους πάντες προσποιούμενος τον σοβαρό".
~Δημήτρης Παπα-ασημαντούλης
 http://koutsomitis.blogspot.gr/
 

2 σχόλια:

  1. και αυτος λενε ειναι απο τους σοβαρους του συρφετου συριζα
    καταλαβαινουμε τι ειναι οι υπολοιποι
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με το πόθεν έσχες που αναρτήθηκε ο Ππαδημούλης έχει λογαριασμούς από κοινού με τη σύζυγο του στην Εθνική την Εurobank και στην ΚΒC Βελγίου 542.450 ευρώ. Άλλα 25.000 ευρώ έχει ο ίδιος.
    Η σύζυγος του έχει δικό της λογαριασμούς περί τα 470.000 ευρώ. Δηλαδή σύνολο άνω του 1.000.000 €. Επίσης έχουν σημαντική ακίνητη περιουσία. Τώρα σαν καλός πατριώτης που κόπτεται για τη χώρα του γιατί δεν φέρνει τα χρήματά του στην Ελλάδα, αυτός μόνο το ξέρει.Τώρα πως ξεχωρίζει ένας αγωνιστικής αριστερός από ένα φιλελεύθερο αστό με αυτά τα οικονομικά στοιχεία πάλι ο ίδιος το γνωρίζει. Άρα φίλοι μου, πατριώτες, σύντροφοι, συναγωνιστές η σε όποια ιδιότητα κατατάσσεται τον εαυτόν σας το δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι το οι πολιτικοί προσδιορισμοί που αποδίδουν διάφοροι πολιτευτές στον εαυτόν τους έχουν μόνο ένα και μοναδικό σκοπό. Τη μέγιστη εκμετάλλευση του απλοϊκού ψηφοφόρου για το δικό τους οικονομικό συμφέρον. Όσο ποιο πολύ μας πολώνουν τόσο ποιο πολύ επιτυγχάνουν το σκοπό τους. Για άρση πάσης παρεξήγησης τα περιουσιακά του βουλευτή είναι νόμιμα, αλλά κατά τη γνώμη μου του αφαιρεί το πλεονέκτημα να προσδιορίζει τον εαυτόν του σαν αγωνιστή της αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά