Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

«Βγήκαν τα μαχαίρια» στους ΑΝΕΛ μετά το νέο παραλήρημα Ζουράρι- Σε δύσκολη θέση ο υφυπουργός Παιδείας


Δ. Καμμένος: «Ή εγώ ή αυτός»

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο ο Κώστας Ζουράρις, που μάλιστα είναι και υφυπουργός Παιδείας, με τον συνάδελφό του στους ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο να ζητάει την αποπομπή του από την κυβέρνηση.
«Προσβολή δεύτερη στους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και του Άρη δεν τη δέχομαι», είπε αρχικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και τόνισε ξεκάθαρα: «Ή ο Καμμένος ή ο Ζουράρις, ή εγώ ή αυτός, διχαστικές δηλώσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές».
Ερωτηθείς από τον Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ τι εννοεί με το «ή εγώ ή αυτός», ο Δ. Καμμένος απάντησε:
«Ας αποφασίσει ο Πάνος Καμμένος ή ο Αλέξης Τσίπρας. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα».
«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και κατέληξε πιο… ήπια: «Να του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση».
Σημειώνεται, πως ο Κ. Ζουράρις είπε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...». Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή απάντησε με το εξής απίστευτο: «Ποιος τον γ...άει τον Άρη;».
thecaller.gr

1 σχόλιο:

  1. Μιλησε και ο Δ. καμμενος που εχει ισες κωλοτουμπες με το ξαδερφο του το πολεμαρχο.Καταλαβαινει πως δεν εχουν αξια τα λογια του;θα σας γλενταει οσο θελει ο μουρλο-ζουραρις,οι σανελ αγαπατε τη καρεκλα πιο πολυ απο ολους
    τωρα ηλθε η σειρα μας να γελαμε με το τσιρκο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά