Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Νέα βόμβα με τα πλουσιόπαιδια του ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμα 3 υπουργοί παίρνουν επίδομα ενοικίου (έγγραφα)

Μετά τη Ράνια Αντωνοπούλου τρεις ακόμα εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί της κυβέρνησης λάμβαναν το επίδομα ενοικίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ πρόκειται για τους:
– Κώστα Φωτάκη, αναπληρωτή υπουργό Παιδείας (Σεπτέμβριος 2015 έως σήμερα), ο οποίος είχε διατελέσει και αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού (Ιανουάριο 2015-Αυγουστο 2015), δηλαδή την πρώτη περίοδο των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έλαβε ένα κονδύλι 5.000 ευρώ ως επιδότηση ενοικίου.
– Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος είχε διατελέσει αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ (Ιανουάριος 2015-Αύγουστος 2015) και υφυπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 2015- Νοέμβριο 2016). ο κ. Μαρδας, στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, έκανε αίτηση και το έλαβε στις 25 Απριλίου 2016 και έτσι 8 μήνες αργότερα εγκρίθηκε η δαπάνη. Μάλιστα φέρεται να είναι και ένα από τα πρόσωπα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίμαχη διάταξη.
– Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος είχε διατελέσει
υφυπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Ιανουάριος 2015 -Ιούλιος 2015) και υφυπουργός Υποδομών (Σεπτέμβριος 2015-Φεβρουάριο 2016).
Δείτε την απόφαση για τον κ. Μάρδα:
Δείτε την απόφαση για τον κ. Φωτάκη:
Ο Κώστας Φωτάκης, με έκτακτη παρέμβασή του στην εκπομπή του Σκάι, ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου του έκαναν αίτηση για το επίδομα ενοικίου, η δαπάνη εγκρίθηκε, αλλά ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε το επίδομα ενοικίου από τον ίδιο. «Βρήκα κατοικία δική μου, δηλαδή του γιού μου, και δεν έχω κάνει χρήση του επιδόματος», δήλωσε.
«Το χαρτί γράφει για δαπάνες διαμονής, εγώ μένω εκτός Αθηνών, εγκρίθηκαν δαπάνες για όταν χρειαστεί να μείνω», πρόσθεσε ο υπουργός.
«Οι δαπάνες αυτές έχουν μείνει σε έναν λογαριασμό και στο τέλος επιστρέφουν στον κρατικό κορβανά», διαβεβαίωσε.
Ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε ότι πήρε 250 ευρώ για διαμονή σε δωμάτιο. Οταν του επεσημάνθηκε ότι εγκρίθηκε δαπάνη επιδότησης ενοικίου 7.000 ευρώ, ο κ. Σγουρίδης δήλωσε, στην ίδια εκπομπή, ότι «έκανε αίτηση για να πάρει το ποσό που θα προσεκόμιζε με δικαιολογητικά» και πήρε μόνο 250 ευρώ από το σύνολο της δαπάνης.
«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και για τους βουλευτές. Εγώ δεν έχω σπίτι, κι αν δείτε πού έμενα, θα καταλάβετε. Εμενα στο Αιγάλεω, και είμαι υπερήφανος γι’αυτό», πρόσθεσε.
lykavitos.gr
YΓ 
Ασύλληπτος Μάρδας. Παραμονή 15αυγουστου με ένα νόμο κι ένα άρθρο περνάει το 3ο μνημόνιο. Βλέπει ευκαιρία ο Μάρδας, τρυπώνει διάταξη να παίρνει ο ίδιος 1.000 μηνιαίως. Την ώρα που κόβονται μισθοί, συντάξεις, μπαίνουν φόροι, εξοντώνεται ο λαός. Το ηθικό πλεονέκτημα ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά