Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

Θέλουν την Τράπεζα της Ελλάδος σοσιαλιστικό παραμάγαζο

Οι Συριζαίοι έχουν παθολογικό μένος με τον Στουρνάρα και έχουν βγάλει τη λύσσα την κακιά που δεν έχουν καταφέρει να τον φάνε από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Τώρα τον έχουν στοχοποιήσει διότι ζητάει προληπτική πιστωτική γραμμή.

Πάρα πολύ καλά κάνει και τη ζητάει. Έχω γράψει αρκετές φορές ότι χωρίς πιστωτική γραμμή, τα ελληνικά ομόλογα δεν θα γίνονται αποδεκτά ως ενέχυρο από την ΕΚΤ για φθηνή χρηματοδότηση των ελληνικών Τραπεζών και θα τις οδηγήσει πάλι στο ακριβό ELA, με αποτέλεσμα μείωση κερδών και ίσως και ζημίες.
Ο Στουρνάρας ως θεματοφύλακας του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας έχει καθήκον να επιζητεί αυτό που συμφέρει την πραγματική Οικονομία και τον χρηματοπιστωτικό τομέα και όχι την εκάστοτε Κυβέρνηση.

Ο καθένας έχει τον διακριτό θεσμικό του ρόλο και δεν ταυτίζονται απαραίτητα οι προτεραιότητες όλων των θεσμικών παραγόντων της χώρας.

Οι Συριζαίοι όμως που να τα αποδεχτούν αυτά, αφού θεωρούν την Κεντρική Τράπεζα της χώρας εργαλείο της κυβερνητικής πολιτικής όπως στη Βενεζουέλα.
 http://koutsomitis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά