Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Την Τετάρτη πέφτουν οι μάσκες των... αριστερών μασκαράδων

Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου τελειώνουν οι Απόκριες και οι μασκαράτες αλλά οι μασκαράδες ζουν και βασιλεύουν. Όλη η χρονιά στην Ελλάδα είναι Απόκριες. Με βασιλιάδες και βασίλισσες – καρνάβαλους, με μάσκες και περίεργες φορεσιές, με συμπεριφορές που ταιριάζουν πιο πολύ στους… καλικάντζαρους των Χριστουγέννων παρά στους διάφορους… Ζορό των Αποκριών.
Εν πάση περιπτώσει, η Ελλάδα για να γίνει κάποια στιγμή κανονική χώρα θα πρέπει να πάψει να είναι καρνάβαλος. Απ’ όλους τους πολιτικούς, όχι μόνο από αυτούς που τώρα μας κυβερνούν. Αλλά και από τους ίδιους τους πολίτες που πρέπει να ξέρουν τι θέλουν.
Η υπόθεση της Novartis, την ίδια στιγμή που τα εθνικά θέματα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού, δεν είναι για τα καρναβάλια. Όπως βεβαίως δεν είναι και η παράδοση του όρου Μακεδονία αλλά και η εξωφρενικά προκλητική χαλαρότητα της κυβέρνησης στην περίπτωση των Ιμίων.
Το να πηγαίνει ο Τσίπρας στην…
ακριτική Σκύρο και να βγάζει σέλφι μαζί με τον Καμμένο δεν την λες και σοβαρή πολιτική, ούτε μήνυμα σε κανέναν. Ούτε βεβαίως να μην ξέρουμε τι τελικά έχουν πουλήσει στα Σκόπια οι διάφοροι «υπερπατριώτες» που βρίσκονται στο υπουργείο Εξωτερικών.
Όλα τα καυτά θέματα των ημερών έχουν μια μάσκα φορεμένη, μοιάζουν έτοιμα για το καρναβάλι της Πάτρας. Ούτε σοβαρή αντιμετώπιση, ούτε παροχή λύσεων και διεξόδων, ούτε μια πολιτική εθνική, που θα έχει οφέλη για τη χώρα και δεν θα προκαλέσει ζημιά.
Με το που θα περάσει και η Καθαρή Δευτέρα θα έρθει η «βρόμικη» Τετάρτη στη Βουλή, εκεί όπου η συνεδρίαση θα είναι ιστορική από πολλές απόψεις. Ο κόσμος θα μπορέσει να καταλάβει τι ακριβώς έγινε, τι ακριβώς έκανε αυτή η κυβέρνηση όχι για να στήσει το σκάνδαλο της Novartis. Αυτό υπάρχει. Αλλά για να στήσει το σκάνδαλο σπίλωσης πολιτικών προσώπων και να «σκοτώσει» χαρακτήρες που μπαίνουν εμπόδιο στην προσπάθεια διατήρησης της αριστεράς στην εξουσία. Δεν είναι τυχαία τα ονόματα που σπιλώνονται από τους αριστερούς μασκαράδες. Ο Σαμαράς τους φταίει γιατί είναι η πατριωτική ψυχή της δεξιάς που μπορεί να μπαίνει μπροστά σε μεγάλα συλλαλητήρια.
Ο Στουρνάρας είναι αυτός που έσωσε την οικονομία από την αριστερή, μπαρούφεια πολιτική. Και είναι αυτός που τους εξευτελίζει κάθε φορά που πάνε να κάνουν ανοησίες αδιαφορώντας για τη ζημιά.
Ο Άδωνις είναι ο εχθρός των καναλιών. Δεν τολμά κανείς Συριζαίος να αντιπαρατεθεί με τον Γεωργιάδη, είναι αυτός που τους ξεμπροστιάζει απροκάλυπτα.
Και όλοι οι υπόλοιποι… τυχαίνει να είναι οι εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που μπορούν να συμβάλουν στο να πέσει η χούντα της αριστεράς.
Το καρναβάλι της Τετάρτης θα είναι ιστορικό και για έναν ακόμη λόγο. Η μήνυση που κατέθεσε ο Σαμαράς, με τα πολύ σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε για τη σκευωρία που ετοιμάστηκε, μπορεί να αλλάξει πολλά το επόμενο διάστημα. Αν επιβεβαιωθεί όλη αυτή η στημένη υπόθεση, με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων και δικαστικών τότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Ποιος πολίτης θα μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στο πολιτικό και δικαστικό προσωπικό έπειτα από αυτό το σκάνδαλο; Ποιος θα μπορεί να ακουμπήσει στους θεσμούς και να βρει παρηγοριά όταν γνωρίζει ότι ένας Μίμης, μια Ελένη, μια Βασιλική, ένας Αλέξης κ.λπ. μπορούν να στείλουν στη φυλακή σημαντικούς πολίτες; Ποιος να σκεφτεί ότι όλα είναι καθαρά, όπως η Καθαρή Δευτέρα, όταν θα δει ότι οι πολάκηδες της Αριστεράς, το παρακράτος που κυβερνά, τα τρολ των υπογείων και μια δράκα επιχειρηματιών που τους στηρίζουν, μπορούν να κάνουν ένα τέτοιο έγκλημα;
Και πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς κορυφαίο υπουργό όταν λέει «ας αποδείξουν ότι είναι αθώοι;» Δηλαδή πρώτα τους σπιλώνουμε, καταργούμε το τεκμήριο της αθωότητας και στη συνέχεια… τρέξτε να βρείτε το δίκιο σας.
Γι’ αυτό λέμε ότι η χώρα πρέπει επιτέλους να γίνει κανονική. Μόνο έτσι θα έχει μέλλον.
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά