Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Ο πεφωτισμένος χοντρός τερμίτης του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδος, από την πτώση της Χούντας και την Κυπριακή τραγωδία μέχρι σήμερα, η χώρα δεν έχει ξαναζήσει τέτοια κατάσταση απίστευτου πολιτικού παραλογισμού, κυνισμού και πολιτικής παχυδερμίας.
Σίγουρα υπήρξαν στο παρελθόν περίοδοι εντονότατης διαφθοράς, διαπλοκής και αντιλαϊκής ατμόσφαιρας.
Ποτέ όμως δεν είχαμε φτάσει στο σημείο να δούμε τέτοια πολιτική επιθεώρηση, τέτοιο οπορτουνισμό, τέτοια πολιτική χυδαιότητα με πλήθος ατμοσφαιρικών στοιχείων χαμαιτυπείου. Ούτε στη Χαβάη του Κατελάνου στο Μεταξουργείο υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές. Δείχνουν καθημερινά Τσίπρας και Καμμένος ότι ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για την καρέκλα και τα οφέλη της που εκτιμάται ότι είναι οι πολιτικές και άλλες χορηγίες από σπόνσορες και χορηγούς, οι οποίοι προσφέρουν πολιτική στήριξη και για αυτό ευνοούνται και βρίσκονται συνεχώς στο απυρόβλητο.
Αυτοί οι περίφημοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνουν στα παράθυρα της τηλεόρασης και ως πλήρως ανεγκέφαλοι φωνάζουν ότι για λόγους ανάγκης συγκυβερνούμε με τον δεξιό Καμμένο. Δηλαδή, δεν έχουμε ιδεολογία, δεν έχουμε
πολιτικές αρχές, μένουμε με τον δεξιό Καμμένο, τον οποίο σιχαινόμαστε αλλά το κάνουμε από πολιτική ανάγκη για να μη χάσουμε το λουφέ. Ο ένας βρίζει τον άλλο.
Από την άλλη πλευρά, οι ΑΝΕΛΙΤΕΣ που δήθεν σέβονται την εκκλησία και τη θρησκεία και δεν κάνουν πίσω στα εθνικά θέματα, απλά βρίζουν τους Φίληδες και τους Γαβρόγλου αλλά μένουν στην καρέκλα γιατί και αυτοί νέμονται οφέλη, όπως γράφουν οι εφημερίδες από τους Βορειοελλαδίτες σπόνσορες.
Ο κόσμος γελάει, καγχάζει με τη συμπεριφορά τόσο των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, όσο και των ΑΝΕΛΙΤΩΝ που αποτελούν πλέον ισχνότατη λαϊκή μειοψηφία, η οποία πατώνει στην κυριολεξία πάνω από τη Λάρισα.
Κυρίες και κύριοι, δεν έχω καταλάβει γιατί οι εθνομηδενιστές του Τσίπρα στρέφονται τόσο πολύ εναντίον της εκκλησίας και της Θρησκείας. Είναι άθεοι; Είναι αλλόθρησκοι; Ή αυτή την εποχή του μεγάλου κινδύνου εξ ανατολών δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια πιο άνετη προέλαση των Τούρκων στην περιοχή του Αιγαίου;

Είναι γνωστό ότι το κυρίαρχο θρήσκευμα και η εκκλησία σε όλη τη διαδρομή της ελεύθερης Ελλάδος, υπήρξε στήριγμα και συνεκτικός κρίκος της ελληνικής κοινωνίας σε δύσκολες στιγμές.
Στο φινάλε, για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το άναμμα ενός κεριού και το φίλημα μιας εικόνας δεν είναι απλά μια παράδοση ή μια συνήθεια. Είναι κάτι παραπάνω. Άλλωστε στις δύσκολες στιγμές μας, η σκέψη και η ψυχή μας καταφεύγει στον Ιησού και στην Παναγία.
Ο κος Τσίπρας με την ανοχή του κου Καμμένου προσβάλλει κατάφορα, σχεδόν σε καθημερινή βάση την εκκλησία, το χριστεπώνυμο πλήθος και τους αρμούς της Δικαιοσύνης. Ο σημερινός πρωθυπουργός μηδαμινός στα δύσκολα και μέγας ψεύτης σε όσα λέει, δεν πιστεύει ούτε στη Θρησκεία, ούτε στη Δικαιοσύνη. Θεωρεί αντιπάλους τον Ιερέα και το Δικαστή. Σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ, σε όλα τα πολιτισμένα κράτη, οι πολιτικοί σέβονται ή τουλάχιστον ανέχονται τα ανώτατα δικαστικά όργανα. Εδώ στην Ελλάδα, ο Τσίπρας και η παρέα του με την ανοχή πάντα του Καμμένου υβρίζουν καθημερινά τόσο την εκκλησία, όσο και τη Δικαιοσύνη.
Το ΣτΕ κήρυξε αντισυνταγματικό το νόμο του Φίλη και ακύρωσε τις αλλαγές στο μάθημα των Θρησκευτικών. Ο Φίλης ήθελε να παρουσιάζεται ο Ιησούς ως ξένος, ως προσδοκώμενος Μεσσίας, ως δάσκαλος που όλοι θαυμάζουν, ως αγαπημένος φίλος, όχι όμως ως Σωτήρας του κόσμου….
Ο Φίλης, το μεγάλο αυτό μυαλό, ο ανανεωτής και μη σκοταδιστής ήθελε οπωσδήποτε να μην γίνεται αναφορά στην Αγία Ομοούσιο και Αδιαίρετο Τριάδα την οποία επικαλούνται στην επικεφαλίδα τους όλα τα Ελληνικά Συντάγματα!!!
Ήθελε από την τρίτη τάξη του Δημοτικού σε όλα τα παιδάκια να παρουσιάζει τον Ιησού, όχι ως Σωτήρα του κόσμου αλλά ως προσδοκώμενο Μεσσία. Ήθελε να στερεί από τους μαθητές του ορθόδοξου χριστιανικού δόγματος, το δικαίωμα να διδάσκονται αποκλειστικά τα δόγματα και τις ηθικές αξίες της ανατολικής ορθοδόξου εκκλησίας.
Ο πεφωτισμένος αυτός χοντρός τερμίτης του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε τα παιδάκια της τρίτης δημοτικού να διδάσκονται ταυτόχρονα: την Αγία γραφή, το Κοράνι, τις Βέδες των Ινδουϊστών, την Τενάκα των Εβραίων. Μάλιστα στα παιδιά της 6ης του δημοτικού στην ενότητα Θρησκείες στη Χώρα μας ήθελε τα παιδιά να μαθαίνουν περισσότερα για τις ισλαμικές και ισραηλίτικες κοινότητες που ζούνε στην Ελλάδα.
Τα καλά μας τα παιδιά, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σώνει και καλά θέλουν να αποσπάσουν τα ελληνόπουλα από το κυρίαρχο θρήσκευμα, από την εκκλησία, από την ιστορία μας και να τα κάνουν όσο μπορούν πιο διεθνικά. Φανταστείτε, να πει κάποιος στα παιδιά της Γαλλίας, ότι δεν είναι κυρίαρχο θρήσκευμα ο Καθολικισμός. Θα καεί στην πυρά, όπως η Ζαν Ντ΄Αρκ. Φανταστείτε να πει κάποιος στους Γερμανούς ότι δεν θα διδάσκονται τον Προτεσταντισμό αλλά άλλα θρησκεύματα. Σκεφτείτε λίγο να πούμε στα σχολεία της Τουρκίας ή των άλλων ισλαμικών χωρών ότι στην Τρίτη του Δημοτικού θα μαθαίνουν για τον Ιησού και την Χριστιανοσύνη ή να πάμε στο Ισραήλ και να πούμε ότι στα σχολεία τους δεν θα διδάσκεται η θρησκεία τους αλλά ο Μωαμεθανισμός.
Βλέπετε εμείς είμαστε προοδευτικοί γιατί οι Συριζαίοι θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος για τις αλλαγές των συνόρων. Εμφανίζονται δήθεν ως προοδευτικοί, ενώ αυτοαποκαλύπτονται ότι το μόνο που θέλουν είναι να είμαστε παθητικοί και ευάλωτοι την ώρα της μεγάλης κρίσεως. Φωνάζουν δήθεν υπέρ του λαού αλλά είναι οι μεγαλύτεροι πιονέροι των ξένων. Υπηρέτησαν και υπηρετούν το μνημόνιο με τη μεγαλύτερη αφοσίωση που έδειξαν ποτέ κουίσλινγκς.
Παραμονές πιθανότατης πολεμικής αναμέτρησης με την Τουρκία, προκαλούν καθίζηση στην εθνική άμυνα, καίγοντας το φρόνημα και τη συνοχή της κοινωνίας. Φυσικά και για τα θρησκευτικά πλακώνονται με τον Καμμένο αλλά τους ενώνει ο Σαββίδης. Ωστόσο, είναι κωμικοί γιατί δέρνονται μεταξύ τους αλλά στις καρέκλες είναι γαντζωμένοι μέχρι θανάτου..
Μάλιστα το Blοomberg λέει ότι αυτή την εβδομάδα, ο ένοπλος Σαββίδης που συγκλόνισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μόλις έγινε δισεκατομμυριούχος. Αυτή η εβδομάδα λέει το Bloomberg θα του μείνει αξέχαστη.
Γ. Τράγκας-crash.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά