Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Πολιτική καριέρα με παραμύθια

Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος έρθει ύστερα από 100 ή 200 χρόνια και αναζητήσει στο Διαδίκτυο της εποχής ποιοι οικοδόμησαν πολιτικές καριέρες πάνω σε μεγάλα παραμύθια, εκτιμώ ότι σε κορυφαίες θέσεις, αν όχι πρώτο στον κατάλογο (άντε δεύτερο μετά τον Τσίπρα) θα βρει τον Καμμένο. Παράδειγμα, διότι εγώ μιλώ μετά παραδειγμάτων, όχι στον αέρα, δηλώσεις του τον Αύγουστο του 2011:
«Αυτό που έγινε σήμερα στη Βουλή, μετά από 13 χρόνια που χρειάστηκαν για να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες μου (για τα υποβρύχια), ήταν μια κωμωδία, την ίδια στιγμή που κάθε ελληνική οικογένεια ζει μια τραγωδία στην καθημερινότητά της.
Μου απαγόρευσαν να μιλήσω για το μεσοπρόθεσμο («πρόγραμμα» που είχε φέρει στη Βουλή τότε προς ψήφιση η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου) φοβούμενοι τις αποκαλύψεις μου για τα CDS.
Δεν είμαι σε θέση πλέον να εκπροσωπήσω τους ανθρώπους που με έστειλαν στη Βουλή. Ο ελληνικός λαός πρέπει να προστατεύσει πλέον την τήρηση του Συντάγματος... Το Σύνταγμα καταργήθηκε από μια νέα γερμανική κατοχή».
Υποθέτω ότι ο ιστορικός θα πιάσει μία μία τις φράσεις αυτού του αστέρα που συνδιαχειρίζεται τις τύχες της χώρας από κοινού με τον άλλο, ισομεγέθη, κολοσσό, και θα κρίνει:
- Τι έκανε ύστερα από 4 χρόνια, για να εξαλειφθεί η «τραγωδία» που ζει κάθε ελληνική οικογένεια στην καθημερινότητά της.
- Τι (για τα σκουπίδια) αξία είχαν όσα κατήγγειλε για τα CDS.
- Αν απάλλαξε τη χώρα από τη «νέα γερμανική κατοχή».
Θα μου πει κάποιος, και πολύ σωστά, αυτά σε μάραναν εσένα τώρα, και θα έχει δίκιο. Εχει πει τόσα άλλωστε, κατά καιρούς. Απλώς χθες έπεσα πάνω στα συγκεκριμένα, και είπα να τα υπενθυμίσω...
Να κάνω ευκολότερη και τη δουλειά του ιστορικού, στον οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως...
Γ. Παπαχρήστος-ΤΑ ΝΕΑ

4 σχόλια:

  1. AΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΟΥΛΗ

    Καποτε ισως θα κλαις με μαυρα δακρυα για τα οσα γραφεις, λεκιαζεις
    και εξυβριζεις τους δημοκρατικα εκλεγμενους αντιπροσωπους
    της κυβερνησης , ετσι πεταχτα κι ασυλογιστα.
    Δεν υπαρχει πιο ιερο και οσιο από μια δημοκρατικη κι ελευθερη πατριδα
    λεβεντη Ραχιωτη!
    Ολα τα κακα στην προσφατη ιστορια μας γιναν με την καταλυση αυτης της
    δημοκρατικης μορφης διακυβερνησης της Χωρας μας.
    Πιε λοιπον μερικα ραχιωτικοο τσιπρακια και ησυχασε!!Χ


    σε κα;ημερινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11:35
    προφανως εισαι ο ιδιος που καθε φορα εξυμνεις τον Τσιπρα και τον Συριζα
    ρε σύντροφε τωρα εξυμνεις ακομη και τον ολοκληρωτικα Καμμενο..ε..οχι θα πιστεψουμε στο τελος οτι καλα σας αποκαλουν γιδια και οτι τρωτε ευκολα τον σανο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
    Γ.Κ
    καμια σχεση με Ραχες και τσιπουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλω, να δημοσιευσεται το σχολιο μου!
    Ενας γερμανος υπουργος οικονομικων η υπουργος αμυνης παραμενει γερμανος υπουργος οικονομικων η αμυνης, ανεξαρτητα αν είναι σοσιαλοδημοκρατης η χριστιανοδημοκράτης! Ετσι ακουστηκε χθες στο γερμανικο κοινοβουλιο από τα νεα κοινοβουλευτικα και υπουργικα μελη της κυβερνησης.
    Τα διδαγματα που προκυπτουν από τα ανωτερω είναι πολλα.
    Ένα απ~αυτα και χωνεψετο Γ.Κ καλα! Αν δεν μαθουμε να σεβομαστε κυβερνητικα μελη του τοπου μας ανεξαρτητα από ποιο κομμα προερχονται κι εφοοσον ειναι εκλεγμενα δημοκρατικα, θα παραμενουμε υποαναπτικτοι και διεστραμενοι, δακτυλοδεικτουμενοι και μη κατανοητοι σε ολο τον κοσμο και με τον καιρο λαος μυστηριος και απλησιαστος !!
    Και κατι άλλο! Το ρε φιλε, ιδιαιτερα το ρε, το χρησημοποιουν ψευτοπαληκαραδες ελληναραδες! Κανενας δεν σουδωσε το δικαιωμα να λες ρε τον καθενα και να τον αποκαλεις γιδι, κρυμμενος πισω από την ανωνυμια σου!!Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά