Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Σ. Καλεντερίδης: Διαβάστε καλού κακού τα άρθρα που αφορούν την Εσχάτη Προδοσία!

Όταν τα προηγούμενα χρόνια, είτε από τις θέσεις που κατείχα στην κρατική ιεραρχία είτε αργότερα μέσα από την αρθρογραφία, προσπαθούσα με στοιχεία να αποδείξω τη μείζονα απειλή εθνικής ασφάλειας που συνιστά η Τουρκία και υπογράμμιζα την ανάγκη για την αντιμετώπισή της, μου είχαν προσάψει το χαρακτηρισμό του «τουρκοφάγου», για να μην αναφερθώ σε άλλους χειρότερους χαρακτηρισμούς.
Όλα αυτά τα χρόνια που ένα ολόκληρο σύστημα απαξίωνε ανάλογες θέσεις, καλλιεργώντας ταυτόχρονα ένα κλίμα εφησυχασμού, είχαμε καταστροφικές εξελίξεις σε δυο τομείς:
Ο ένας ήταν ο τομέας της άμυνας.  Οι πρωθυπουργοί τοποθετούσαν στο υπουργείο Άμυνας ό,τι χειρότερο διέθετε ο πολιτικός μπαχτσές, που ούτως ή άλλως ήταν γεμάτος με… παράσιτα και ζιζάνια, φυσικά με ελάχιστες εξαιρέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σταδιακή απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων μέσω της διάλυσης της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας, της καθυστέρησης υλοποίησης εξοπλιστικών προγραμμάτων και νέων παραγγελιών, τη μείωση της θητείας και πόσα άλλα. Και όλα αυτά την ίδια περίοδο που εμείς οι
«τουρκοφάγοι» προειδοποιούσαμε, πληρώνοντας προσωπικό κόστος, για τα επιθετικά και επεκτατικά σχέδια εις βάρος της πατρίδας μας, η Τουρκία φαινόταν αποφασισμένη να υλοποιήσει, παίρνοντας μάλιστα συγκεκριμένα μέτρα, όπως παραγγελίες νέων υπερσύγχρονων οπλικών συστημάτων, αναπτύσσοντας ισχυρή εθνική αμυντική βιομηχανία και συνάπτοντας συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας, όπως για παράδειγμα με την Αλβανία.
Ο άλλος ήταν ο τομέας της κοινωνίας. Ο εφησυχασμός, ο ωχαδελφισμός, η τρυφηλή ζωή, η εμπέδωση του «βύσματος» και της κοπάνας ως κοινωνικής αξίας (ο νυν πρωθυπουργός το δήλωσε με καμάρι ότι χρησιμοποιώντας ΠΑΣΟΚικό «βύσμα», υπηρέτησε στο Επιτελείο), σε συνδυασμό με την σχεδιασμένη επίθεση μέσω της Παιδείας και των ΜΜΕ εναντίον παραδοσιακών αξιών, όπως ο πατριωτισμός, η θρησκεία και η πίστη στα εθνικά ιδεώδη, οδήγησαν στον αξιακό εκφυλισμό της ελληνικής κοινωνίας.
Δεν μου επιτρέπεται να αναφέρω λεπτομέρειες, όμως στην τελευταία κατάταξη νεοσυλλέκτων στις ένδοξες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις ο αριθμός των νέων που ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο, για να απαλλαγεί από την υποχρέωση της θητείας, ήταν πολλαπλάσιος από τις προηγούμενες ΕΣΣΟ.

Κι αυτό γιατί η κοινωνία αντιλήφθηκε το λάθος, τώρα που η απειλή από την Τουρκία έγινε πλέον κάτι παραπάνω από εμφανής! Αντιλήφθηκε ότι ο κίνδυνος είναι προ των πυλών, οπότε καλύτερα να χαρακτηριστεί το παιδί μας με ψυχασθένεια, να πάρει τρελόχαρτο, παρά να υπηρετήσει σε ένα στρατό που απαξίωνε τόσα χρόνια.
Φυσικά υπάρχουν και τα άλλα Ελληνόπουλα, που κατά δεκάδες αρνούνται να πάρουν μετάθεση και ζητούν να μείνουν στον Έβρο, μέχρι το τέλος της θητείας τους. Είναι τα Ελληνόπουλα που επιμένουν, η μαγιά που ελπίζουμε να σώσει τον Ελληνισμό.
Ας έλθουμε τώρα στην απειλή.


Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας στην καταστροφική πολιτική Αλέξη Τσίπρα-Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο προσφυγικό- μεταναστευτικό, που κονιορτοποίησε το στρατηγικό πλεονέκτημα που είχαν Ελλάδα και Κύπρος ως μέλη της ΕΕ και κατέστησε την Ελλάδα και την Ευρώπη ομήρους του Ερντογάν. Επίσης αναφερθήκαμε στην πολιτική του εκκρεμούς που ακολουθεί ο Ερντογάν, κινούμενος μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον και εκβιάζοντας τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.
Οι εκβιασμοί είναι απίστευτοι και επειδή η Τουρκία έχει μεγάλη στρατηγική αξία για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και επειδή οι Δυτικοί γνωρίζουν ότι μείζον σκοπός της Μόσχας είναι η κατάρρευση της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ, μέσω μιας αμερικανικής σύγκρουσης, υποχωρούν και την πληρώνουν σήμερα οι Κούρδοι του Αφρίν, αύριο πιθανόν οι Κούρδοι της Ιεράπολης/Μανπίτζ και του Κομπάνι και μεθαύριο η ΑΟΖ της Κύπρου και τα νησιά του Αιγαίου, τα οποία ήδη τα μισοκαταστρέψαμε με τις ιδεοληψίες Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου για το Προσφυγικό.
Είναι το έσχατο μέσο που μας έμεινε, να προειδοποιήσουμε και να χτυπήσουμε το καμπανάκι του συναγερμού.
Η κυβέρνηση πρέπει να συνέλθει και να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την υπεράσπιση των συνόρων, των εθνικών μας συμφερόντων και της Κύπρου.
Πρέπει να σταματήσει άμεσα την αθλιότητα με το παζάρεμα του ονόματος της Μακεδονίας, να επιταχύνει τις διαδικασίες κρίσεως ασύλου για την εκκένωση των νησιών από πρόσφυγες και μετανάστες, να θωρακίσει τα σύνορα και την εθνική άμυνα της πατρίδας μας και να προετοιμάσει καλά μελετημένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της χειρότερης εξέλιξης, που είναι η εγκατάσταση τουρκικής εξέδρας στην κυπριακή ΑΟΖ και η αύξηση της έντασης, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε σύγκρουση στο Αιγαίο.

Τα ψέματα τελείωσαν και καλό είναι να διαβάσουν όλοι τα άρθρα του Συντάγματος και του Ποινικού Κώδικα περί Εσχάτης Προδοσίας. Αυτό δεν είναι απειλή, υπόδειξη και φιλική παραίνεση είναι.
Πηγή:pontosnews

1 σχόλιο:

  1. Έχει αναγάγει ορισμένες εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρίες σε βιοποριστική μπίζνα. Έχω δει πανό να να κρέμονται σε διάφορους δήμους της Αθήνας και να διαφημίζουν τις επερχόμενες ομιλίες του. Θέλει προσοχή γιατί οι καιροί είναι χαλεποί και δυστυχώς τις εκμεταλλεύονται πολλοί. Τρανό παράδειγμα τα μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά