Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ανοιχτή απειλή κατά Μητσοτάκη από τον Αρχιτραμπούκο του Ρουβίκωνα Καλαϊτζίδη

Πρωτοφανής πρόκληση από το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα αποτελεί η απάντηση του μέσω των κοινωνικών δικτύων στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την εισβολή στο ΣτΕ και όχι μόνο.
Και μάλιστα δεν μένει στην «κριτική». Το συγκεκριμένο στέλεχος απειλεί εμμέσως τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης: «Ό,τι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα» αναφέρει.
Εχθές, στον απόηχο της επίθεσης του «Ρουβίκωνα” στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ο πρόεδρος της ΝΔ, μέσω δήλωσής του, τόνισε ότι κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη και υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Παράλληλα, σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει πως «ο διχαστικός του λόγος” μόνο ζημιά προκαλεί στη χώρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε:

«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ.
Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.
Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».
Να σημειώσουμε ότι ξεπέρασε πλέον κάθε όριο η καταδρομική επίθεση μελών του Ρουβίκωνα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Κατρούγκαλου, αποδεικνύοντας με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο το καθεστώς πλήρους ανομίας που επικρατεί στον τόπο, ξεγυμνώνοντας παράλληλα ένα κράτος που -είναι ολοφάνερο- πως δεν θέλει να παρέμβει.
Από την άλλη, όταν σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτίρια της Αθήνας (ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι), στον δεύτερο ίσως σε σημασία ναό της δικαιοσύνης μετά τον Αρειο Πάγο, ένα τσούρμο 50-70 ατόμων μπορεί να εισβάλει, ότι ώρα θέλει, χωρίς να αντιμετωπίσω καμία αντίσταση ή και συνέπεια από την πράξη τους, αποδεικνύει το πόσο ανοχύρωτη είναι η χώρα μπροστά στις ορέξεις του οποιουδήποτε.
lykavitos.gr

2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω όσους απορούν που ο Ρουβικωνας απειλει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά όχι τον πρωθυπουργό. Αναρχικοί είναι οι άνθρωποι, δεν είναι κορόιδα. Ξέρουν ποιος είναι με το μέρος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...καί η ΜΑΦΙΑ στην Αμερική ξεκίνησε σαν κοινωνικη αναγκαιότητα για να προστατεύει τους φτωχούς μετανάστες, Ιταλούς κυρίως, από την καταπίεση του αστυνομικού και δικαστικού κατεστημένου που εκπροσωπούσαν οι Αγγλοσάξωνες Ιρλανδοί και Γερμανοί. Την συνέχεια όλοι τη γνωρίζουμε. Επίσης και ο Χίτλερ ξεκίνησε σαν σοσιαλιστής για να απαλλσξει τους Γερμανούς από τη βαθειά οικονομική κρίση που μάστιζε τη χώρα ενοχοποιώντας κυρίως τους Εβραίους αρχίζοντας απο την καταστροφή των περιουσιων τους.Νομίζω όλοι γνωρίζουμε την αποκληθείσα «νύχτα των κρυστάλλων» που αποτελεί το πρώτο μαζικό πογκρόμ εναντίον των Εβραίων στη Γερμανία. Ονομάστηκε «νύχτα των κρυστάλλων», επειδή οι Ναζί ξέσπασαν πάνω στις ιδιοκτησίες των Εβραίων, σπάζοντας τις βιτρίνες πολλών καταστημάτων τους.
    Κάπως έτσι ξεκινούν όλα για δηθεν υπεράσπιση των αδυνάτων,αλλά στο τέλος τα πληρώνει ο ίδιος ο λαός και ιδιαίτερα οι αδύναμοι γιαυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.












        


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά