Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Εκλογές μέσα στον Ιανουάριο, προκαλεί η Αποστασία βουλευτών των ΑΝΕΛ με "εντολή" Τσίπρα!

Ραγδαίες Πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά Επιχείρηση Αποστασίας, μέσω της διάλυσης Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, που φέρει την "υπογραφή" Αλέξης Τσίπρας.
Είναι πλέον ηλίου φαεινότερον πως η εξαμβλωματική Κυβέρνηση των Εξουσιομανών Τσίπρα - Καμμένου, αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα του Αριστερίστικου Γκρουπούσκουλου του Τσίπρα με την Ψεκασμένη Δεξιά του Καμμένου, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της-προκαλώντας βεβαίως και μύρια δεινά για την χώρα.
Το πρωτοφανές πάντως στην περίπτωση Τσίπρα -Καμμένου είναι, πως μέχρι τώρα οι Αποστασίες εκδηλωνόταν μεταξύ αντιπάλων κομμάτων. Στην περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχουμε εν εξελίξει Αποστασία μεταξύ δύο Κυβερνητικών Εταίρων - μιλάμε για τέτοιο μέγεθος Πολιτικής Ανωμαλίας!
Στο δια ταύτα τώρα, είναι εμφανές πως
ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΣ απο τον Καμμένο Τσίπρας (άραγε τι να έχει βρει για τον "αδιάφθορο" πρωθυπουργό μας ο... Πανάρας;) αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί "εκτελώντας" τον πολιτικά.
Του "αρπάζει" άμεσα δύο βουλευτές (Παπαχριστόπουλος, Κοντουρά - ο Κουίκ δεν είναι βουλευτής) και εάν υπάρξει και τρίτος "πρόθυμος" βουλευτής των ΑΝΕΛ που είτε ανεξαρτητοποιηθεί είτε προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ (θεωρείται βέβαιο πως υπάρχει) διαλύει και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Καμμένου , ο οποίος πλέον μένει με τέσσερις βουλευτές.
Και υπάρχει άραγε μετά από όλα τα παραπάνω έστω και ένας σκεπτόμενος Έλληνας, που θα  πιστέψει πως ο (αντικειμενικά) ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Πάνος Καμμένος θα καθήσει σαν την... κότα (λέγε με Φώτης Κουβέλης) και θα περιμένει μέχρι τον Μάρτιο να τον διαλύσει και να τον αποτελειώσει πολιτικά ο Τσίπρας; Αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο-αυτό σας το υπογράφουμε...
Ο Τσίπρας αποφάσισε να ξεφορτωθεί οριστικά τον Καμμένο, ο Καμμένος απειλεί και εκβιάζει πως θα τον τινάξει στον αέρα (άραγε - επαναλαμβάνουμε - "κρατάει" από κάπου τον Τσίπρα;) και οι Εκλογές μέσα στον Ιανουάριο είναι πλέον πολύ πιθανές...
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά