Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Μνημονιακά κοστούμια και μπουφανάκια της επανάστασης...

Δεν είναι αστεία εικόνα. Είναι θλιβερή. Πενηντάρηδες, εξηντάρηδες, «αγωνιστές» και τζάμπα μάγκες, υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κρατιούνται αγκαζέ φορώντας μπουφανάκια σινιέ με αυτοκόλλητο για το Πολυτεχνείο στο πέτο και να διαδηλώνουν το Σάββατο.
Θλιβερή και αστεία εικόνα, να βλέπεις τον Παππά, τον Φίλη, τον Ρήγα, τον Σκουρλέτη, την Καββαδία, τον Σαντορινιό με φουλάρια και αγωνιστική διάθεση να βρίσκονται σε ένα απομονωμένο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ, μακριά από τους υπόλοιπους. Αποσυνάγωγοι του εορτασμού του Πολυτεχνείου μιας και πολλοί από αυτούς εξαργύρωσαν σαν πουλημένα τομάρια τη γενιά τους και οι υπόλοιποι, οι νεότεροι σαν τον Παππά απλώς το παίζουν τα τελευταία χρόνια αριστεροί, προοδευτικοί, καθαροί, αδιάφθοροι, αγωνιστές για μια καλύτερη χώρα.
Κι όλοι αυτοί μαζεύτηκαν να διαδηλώσουν γιατί; Υπέρ της
Αμερικής ή κατά; Είναι φονιάδες των λαών η δεν είναι; Γιατί αν θυμόμαστε καλά ο Παππάς π.χ. αυτό το αστέρι του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, είναι από τους πρώτους που έχουν προσκυνήσει τον αμερικανικό παράγοντα.
Δεν αποκλείεται να φοράει και… μποξεράκι με τη σημαία των ΗΠΑ για να δείξει πόσο αμερικανόφιλος είναι. Τι ακριβώς διαδήλωση έκανε; Πώς τίμησε δηλαδή την επέτειο του Πολυτεχνείου; Και τι τιμή είναι αυτή όταν λίγη ώρα αργότερα άφησε τους φίλους του τους μπαχαλάκηδες και διέλυσαν το κέντρο γιατί μπορούσαν και γιατί έτσι γούσταραν;
Τους προπηλάκισαν, λέει διαδηλωτές, τους έβρισαν, τους πέταξαν νερά και καφέδες και ο άλλος αστέρας της πολιτικής, ο εφοριακός Τρύφων Αλεξιάδης, μας είπε ότι μπορεί να ήταν και στημένα επεισόδια. Γιατί ο Συριζαίος δεν φτύνεται, δεν δέρνεται από την κοινωνία, μόνο πληρωμένοι μπράβοι μπορούν να το κάνουν.
Και λίγα τους έκαναν, και να μας συμπαθάνε, δεν είμαστε υπέρ της βίας. Όμως, οι αποδοκιμασίες των Συριζαίων που κυκλοφορούν πλέον με σωματοφύλακες και η αστυνομία φυλάει τα σπίτια τους μέρα – νύχτα είναι μόνον η αρχή και είναι… χαλαρή.
Με όσα έχουν κάνει αυτά τα τέσσερα χρόνια, αλλά και με όσα έκαναν τα προηγούμενα στους αντιπάλους τους, τότε που τους κρατούσαν ομήρους και τους πέταγαν γιαούρτια, λίγα έχουν υποστεί. Τυχεροί είναι που σε κάθε εμφάνισή τους δεν φεύγουν με τις φάπες να πέφτουν σαν το χαλάζι.
Η μνημονιακότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ, αυτοί που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και που τώρα του δίνουν ψίχουλα για να καλύψουν τις τύψεις τους, δεν μπορεί να έχει θέση σε καμιά διαδήλωση. Δεν μπορεί να επικαλείται καμιά αγωνιστική διάθεση. Δεν μπορεί να είναι μέρος του κόσμου που διαδηλώνει ειρηνικά και τιμά πραγματικά τους νεκρούς.
Λαμόγια του κερατά είναι που θα έρθει και αυτών η ώρα. Αλλά μέχρι τότε ας μας κάνουν τουλάχιστον μια χάρη. Ας μην προκαλούν, ας μην τους βλέπουμε να το παίζουν παιδιά του λαού. Ας μην βγάζουν τα μνημονιακά κοστούμια και φορούν μπουφανάκια της επανάστασης. Είναι τόσο προκλητικοί και τόσο αηδιαστικοί που μας έρχεται να ξεράσουμε.
antinews.gr

4 σχόλια:

  1. Είναι ο,τι πρεπει.!! Τυποι ωραιοι και σεμνοι, δυναμικοι και ξύπνιοι,
    αυτοδημιούργητοι και φιλοπονοι, προσενεις και ανοιχτοι,νεοι ανδρες με προνοησια, γνωσεις με μια λεξη κοφτα μιαλα, ανδρες πατριωτες που μπορει να τους εμπιστευθει καθενας μας ,ολοι τους αποβλεπουν στο κοινο καλο και είναι μακρια από ατομικα συμφεροντα! Παιδια προσγηωμενα με ποιοτητα, χωρις ασχολιες με offset Agreements kai Join venture !
    Και να μην το ξεχασω! το σακκακι με μιλανεζικh κοπη είναι για μίζερα ανδρακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

      Διαγραφή
    2. το ρασσο κανει τον παπα?
      Τι είναι αυτά που γραφετε και αποπροσανατολίζετε τον κοσμακι!!
      Για βγητε εξω και δειτε τους νεους αετους των πρασινων και των αλλων κομματων σε ολη την Ευρωπη εκτος Ελλαδος. Για δειτε τα νεα σαινια στο ιταλικο κοινοβουλιο, τον κ. Σρεντερ , πρωην καγκελαριο, τους νεους επιδοξους διαδοχους της κ. Μερκελ! Μονο στην Ελλαδα μπορουν να σταθουν τέτοιες παρολες!! Όλα ταχει η Μαριογιλη , ο φερεντζες της ελειψε!! Ουστ!!

      Διαγραφή
  2. Εμένα μου φαίνεται σαν έχουν χαθεί και ψαχνουν το δρόμο της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά