Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Πελασγιακός-Βαθύκοιλο 2-1

Στο γειτονικό ντέρμπι η Πελασγία πήρε τη νίκη με 2-1 από τον Κεραυνό Βαθυκοίλου ενώ παράλληλα θα τους σπάσει και το αήττητο. Την 8η αγωνιστική λοιπόν ο Κεραυνός θα γνωρίσει την ήττα για πρώτη
φορά στο πρωτάθλημα και δε θα εκμεταλλευτεί να πάρει τη νίκη ώστε να ανέβει στην 1η θέση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9’ με τον Μιχαηλίδη αλλά στο 33’ ο Α. Ράπτης στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας τους με τους φιλοξενούμενους με αυτό το αυτογκόλ να ισοφαρίζουν σε 1-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δύο ακυρωθέντα γκολ από τον διαιτητή της αναμέτρησης ως οφσάιντ ενώ πήραν τη νίκη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 82’ με τον Παπαστάθη να πετυχαίνει το γκολ της νίκης, παίχτης ο ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δημητρίου με βοηθούς τους Ζαφείρη και Τσουκνίδα.
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ: Σκούρας Ι., Ράπτης Α.,
Σιμπέλλι, Πρεμέτης, Καφώρος, Τσαούσης, Σκεμπές (89’ Ράπτης), Σκούρας Κ. (56’Παπαστάθης), Μιχαηλίδης (79’ Μπερτσιμάς), Καραδήμος, Σκούρας Θ. (71’ Μάνος)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ:
Σδούκος,Λαινάς (52’ Κωστόπουλος Ε.), Γκίστι Α., Παπαγεωργίου (48’ Μπισμπιγιάννης), Κωστόπουλος, Τζανετάκος, Γκίστι Μ., Μάνος(76’ Γιάννακας), Κόμνος, Γερογιάκομος(58’ Σπινθουράκης), Τσιούμας
εφ. σέντρα
φώτο official page Πελασγιακού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά