Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Θα παίξουν και τους θλιμμένους για τον ΣΚΑΪ!

Ως εργαζόμενος στον σταθμό για περισσότερα από 20 χρόνια θα έπρεπε να μην απευθύνω το ανάθεμα σε αυτούς που μας έχουν στοχοποιήσει, αν η αστυνομία και οι αρχές που είναι εξουσιοδοτημένες, δεν ολοκληρώσουν την εργασία τους. Όχι, δε θα γίνει αυτό και πραγματικά δε με ενδιαφέρει τι θα πει το επίσημο κράτος. Τους κέρδισαν τα παρακρατικά φίδια που εκτρέφονται επίσημα από τα χέρια των «αριστεροακροδεξιών» κυβερνώντων. 
Ανάθεμα λοιπόν...
  Ανάθεμα σε αυτόν που πρώτος με το μίσος του, μας έβαλε στο στόχαστρο. Ο ίδιος ο ο Τσίπρας. Τα βάζει με όποιον ελευθέρα στην δημοκρατία μας, είναι απέναντι στην φασιστική, κυβερνητική προπαγάνδα. Είναι αυτός που εξοργίστηκε όταν συνάδελφος δημοσιογράφος μίλησε για την προάσπιση της τρομοκρατίας από μέρος του και επέβαλε την παύση του. Είναι όμως ο ίδιος που είχε πει ότι «..και τι κακό έχουν οι μολότοφ;» Τώρα με μήνυμα ,καταδικάζει ... Συμπαραστέκεται...

 Ανάθεμα στον Πάνο Καμμένο. Είπε:«..μπορεί να μην έχουν ανατιναχθεί κάποια κανάλια ακόμα, προς Πειραιά πλευρά!». Ντροπή του ... Ακόμα και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει καταδικάσει ο ίδιος την επίθεση.
 Ανάθεμα στον Παύλο Πολάκη. Είπε: «..οι ελεεινοί και τρισάθλιοι δημοσιογράφοι της πεντάρας». Όπου σταθεί και όπου βρεθεί αυτό το «σίχαμα» (το έχει πει ο ίδιος) της πολιτικής, φίλος του πρωθυπουργού, λασπολογεί ,διαστρεβλώνει και επιτίθεται σε όσους έχουν διαφορετική άποψη.. Σιγά μην καταδικάσει!
 Ανάθεμα στους δημοσιογράφους της Αυγής, της Νέας Σελίδας, του Documento, του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων για την προσωπική επίθεση ενάντιων μας. Με κάθε τρόπο μας βάζουν στο κάδρο, με σειρά δημοσιευμάτων κατονομάζουν τους συναδέλφους του , που έχουν διαφορετική άποψη. Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλουν ανακοίνωση.
 Ανάθεμα στις προερχόμενες από την «αριστερά» παρακρατικές ομάδες (η αριστερά κυβερνάει και συντάσσονται με την ασκούμενη βια) που θέλουν νεκρούς όσοι από εμάς συμφωνούμε με την δημοκρατία και όχι με την βόμβα και την μολότοφ. Αυτοί χαίρονται και περίμεναν τα χειρότερα ...
 Ανάθεμα σε μέρος της κοινωνίας. Που δεν κατάλαβε ότι η περιουσία του κράτους δεσμεύτηκε για 99 χρόνια, ότι κόπηκαν μισθοί, συντάξεις, μπήκαν ληστρικοί φόροι, καταρρακώθηκε η μεσαία τάξη, χάθηκε η ελπίδα και η προοπτική για τις επόμενες γενιές αφού καλούμαστε να πληρώσουμε ακόμα 100δισ. ευρώ και ακόμα στηρίζει τα ίδια πρόσωπα που μας κατάντησαν σε αυτά τα χάλια. Νομίζουν ακόμα ότι φταίει ο ΣΚΑΪ και οι ελεύθεροι δημοκράτες δημοσιογράφοι.
Η κοινωνία μπορεί να διορθώσει...Στην κάλπη.
Nικ. Υποφάντης- https://meaculpa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά