Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Πρωτοφανές: Με εισαγγελέα τρέχει να μαζέψει η κυβέρνηση τα αγροτικά μπλόκα

Στα άκρα η σχέση της κυβέρνησης με τους αγρότες μετά την άσκηση διώξεων σε βάρους 10 αγροτών.
Συγκεκριμένα οι αγρότες της Νίκαιας έλαβαν κλήτευση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, με την οποία παραπέμπονται σε δίκη την 1η Μαρτίου, χωρίς απολογία, με την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών.
Συγκεκριμένα σε δίκη παραπέμπονται την 1η Μαρτίου οι: Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, Κώστας Τζέλλας και Γιάννης Τσιούτρας, μέλη της Διοίκησης Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Αχιλλέας Λιάτος, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη», Στέλιος Τσικριτσής, μέλος του ΔΣ της
Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγους Τυρνάβου, Αλέκος Λαχανάς, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας.
Σε σύσκεψη που έγινε χθες προτάθηκε πορεία των αγροτών του μπλόκου με τα τρακτέρ τους στην Παρασκευή στην πόλη της Λάρισας. Επίσης, το Σάββατο στη 1 μ.μ. να γίνει στο μπλόκο σύσκεψη μαζικών φορέων από όλη τη Θεσσαλία και την Κυριακή στη 1 μ.μ. να γίνει πανελλαδική σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Νίκαια.
Την κυβέρνηση καταγγέλλουν από την πλευρά τους οι συνδικαλιστές από το μπλόκο της Νίκαιας τονίζοντας. Οπως σημειώνει ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας πρόκειται για ένα «πρωτόγνωρο περιστατικό. Πρώτη φορά μας στέλνουν σε δικαστήριο χωρίς να έχει προηγηθεί απολογία, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις», τόνισε o κ. Μαρούδας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνοντας πώς στόχος αυτής της ενέργειας είναι να τρομοκρατήσει τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκο, αλλά και να ποινικοποιήσει τους αγώνες.
lykavitos.gr

3 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά εισαγγελέας, πρώτη φορά αριστερά. Το πίστεψαν και έγινε πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια στη κυβερνηση ! Καλα τους εκανε! Να Μαζεψει και ολους τους αλλους από του δρομους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά γίνονται μόνο στη Βενεζουέλα του Μαδουρο και στην Ελλάδα με τον Τσιπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά