Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πολάκης θα διαλύσει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ

Τάσεις αηδία για το κυβερνητικό κόμμα λόγω Πολάκη αρχίζουν να διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό…

Δεν τον καταδικάζει ο Τσίπρας και θα πληρώσει το τίμημα στις κάλπες

Να μην αναζητούν την αιτία στο Μαξίμου γιατί ο μεσαίος χώρος και οι αναποφάσιστοι θα τους γυρίσουν την πλάτη και θα διαμορφώσουν κλίμα βαριάς εκλογικής ήττας στην τελική ευθεία της κάλπης. Ο Α. Τσίπρας ξέρει ότι στροφή στην κεντροαριστερά και την σοβαρότητα των αστικών κομμάτων δεν μπορεί να υπάρξει με τον Πολάκη εκπρόσωπο κάθε επίθεσης και χυδαιότητας στους πολιτικούς και όχι μόνο αντιπάλους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα πληρώσει βαρύ τίμημα για την συμπεριφορά του Πολάκη. Μπορεί ο ίδιος να
ικανοποιείται που εκπροσωπεί τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ένα 20%-25% ψηφοφόρων, από εκεί και πέρα όμως όλοι οι μετριοπαθείς ψηφοφόροι θα γυρίσουν την πλάτη στο κυβερνητικό κόμμα. Και πως να μην την γυρίσουν με τέτοια συμπεριφορά;
Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας φτάνοντας να απειλεί τον νεκρό δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη. Αντιδρώντας στην καταδικαστική για τον ίδιο δικαστική απόφαση με την οποία επιδικάζεται χρηματική αποζημίωση στη χήρα και το ανήλικο παιδί του Βασίλη Μπεσκένη για την εξύβριση του αποβιώσαντος δημοδιογράφου, ο Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι έχασε την αγωγή επειδή δεν ασχολήθηκε λόγω του θανάτου του ενάγοντος. Προαναγγέλλει ωστόσο, ότι θα ασχοληθεί στο Εφετείο. Συνεχίζοντας στο μοτίβο της ύβρεως, ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνει ότι «εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι»
Η μετά θάνατον δικαίωση με τη δικαστική απόφαση
Μετά θάνατον δικαίωσε τον Βασίλη Μπεσκένη το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, που έκρινε ένοχο για εξύβριση τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Μάλιστα, του επέβαλε και χρηματική αποζημίωση στην οικογένεια του αποβιώσαντα δημοσιογράφου.
Ο κ. Πολάκης είχε κατηγορήσει τον Βασίλη Μπεσκένη ότι δήθεν διορίστηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ όταν αποχωρούσε από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας όπου εργαζόταν επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Η υπόθεση αφορούσε τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη στη Βουλή στις 6.3.2017. Τότε, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε ισχυριστεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε στείλει μέσω διευθυντή του στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με 25 άτομα που διορίστηκαν στον Οργανισμό μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπεσκένης. Μετά την σχετική έρευνα αυτή αποδείχθηκε επίσης ότι ο Βασίλης Μπεσκένης δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ.
 https://fimotro.gr

2 σχόλια:

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά