Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Κωνσταντοπούλου: Ο πλουτισμός Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, να συνομιλεί με οικονομικούς παράγοντες και σε θέσεις επιρροής, γίνεται λόγω της σχέσης του με Παππά και Τσίπρα» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον Μανώλη Πετσίτη.
«Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ο σημερινός υπουργός ήταν διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση» συνέχισε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και
συνοδοιπόρος του σημερινού πρωθυπουργού μέχρι το δημοψήφισμα του 2015.
«Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είαι πλουτισμός σχετιζόμενος με του Παππά και του Τσίπρα» επισήμανε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Σκάι και στον Γιώργο Αυτιά.
«Δεν αρκεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Πετσίτη, πρέπει να ανοίξουν οι λογαριασμοί του Παππά, του Τσίπρα και του περιβάλλοντός τους» υπογράμμισε η επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας».
«Πρέπει να δημοσιευθούν τα πόθεν έσχες» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια «μόνο τα πόθεν έσχες του 2015 δημοσιεύθηκαν και αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο Φλαμπουράρη που προχρονολόγησε ξεκάθαρα ιδιωτικό συμφωνητικό για να αποφύγει τις συνέπειες».
Μετά τους βαρείς υπαινιγμούς για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του «Μανόλο» με τους κυρίους Νίκο Παππά και Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Δεν μπορεί κάποιοι να πλουτίζουν, να επιδεικνύουν την χλιδή, να παριστάνουν τους δήθεν αριστερούς και να μην ελέγχονται...».
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά