Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Βαρύτατη πρόκληση - Οι Τούρκοι έκαναν χθες άσκηση απόβασης στο Αιγαίο, σε "νησί που ανήκει στον εχθρό"

Πρόκειται για ευθεία πρόκληση προς την Ελλάδα, η επιχείρηση απόβασης που έκαναν μονάδες πεζοναυτών, τεθωρακισμένων και μηχανοκίνητου πεζικού, στη θάλασσα του Αιγαίου, την 7η ημέρας της Άσκησης Γαλάζια Πατρίδα 2019, στο νησί "Hekimli Adası που ανήκει στις δυνάμεις του εχθρού". Πριν την απόβαση προηγήθηκε επιχείρησης των βατραχανθρώπων, ομάδων SAT και SAS, που έκαναν ανίχνευση ναρκών και καταστροφή ναρκών και κωλυμάτων ακτής. Όσον αφορά το σκέλος της άσκησης που
διεξάγεται στην Αν. Μεσόγειο, είναι σε εξέλιξη η φάση της άσκησης που αφορά την διάσωση υποβρυχίου. Το πλοίο που συμμετείχε στην άσκηση, με βάση το σενάριο εντόπισε το υποβρύχιο που είχε χαθεί ανοικτά της ναυτικής βάσης Ακσάζ και πραγματοποίησε δραστηριότητες διάσωσης. Σημειώνεται ότι η "επιχείρηση κατάληψης νήσου που ανήκει σε δυνάμεις του εχθρού" αποτελεί βαρύτατη πρόκληση και μέσο πίεσης εναντίον της Ελλάδας, εκβιάζοντας στην ουσία τη χώρα μας να συρθεί σε διάλογο, για να μην γίνει σε πραγματική βάση η "επιχείρηση κατάληψης νήσου που ανήκει σε δυνάμεις του εχθρού" στο Αιγαίο. Αυτά παθαίνει κανείς όταν έχει βγάλει τα πάντα στο σφυρί.
Πηγή: Γενί Σαφάκ
 https://infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά