Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Πολάκης: Το αληθινό πρόσωπο της... «Προοδευτικής Συμμαχίας»- Επιμένει στις εμετικές αναρτήσεις του

Σάλο έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο τον οποίο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας τον κατηγόρησε επειδή διορίστηκε επιμελητής Β΄ στο ΕΣΥ ως ΑμεΑ.
Μάλιστα παρά την οργή που προκάλεσε ακόμα και μεταξύ της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός όχι μόνο δεν μάζεψε τα όσα έγραψε αλλά στον «διάλογο» που είχε στα social media με αρκετούς από αυτούς που σχολίασαν την ανάρτησή του εμφανίστηκε αμετανόητος και προχώρησε και σε νέα επίθεση κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ.
Αφού αρχικά υποστήριξε ότι «δεν είμαι μικρόψυχος, απαντώ σε υποκριτικές ψυχές» στη συνέχεια έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «ο κύριος Κυμπουροπουλος προσβάλλει τα ΑΜΕΑ ,οχι εγω !».
Δείτε τις αναρτήσεις:



Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδωσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του και πλέον είναι υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Για τον Παύλο Πολάκη, όμως, το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου για τη δύναμη που έδειξε, την κοινωνική καταξίωση που έχει πετύχει, τις σπουδές που έχει ολοκληρώσει μικρή σημασία έχει με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να επιμένει στις επιθέσεις, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Η αήθης επίθεση Πολάκη προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έκανε λόγο για «αθλιότητα χωρίς όρια» και για «ντροπή» του Αλέξη Τσίπρα που κρατάει «τον φαύλο Πολάκη» στην κυβέρνηση.
Tην αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σχολιάζει με δήλωση της η Φώφη Γεννηματά.
Πιο συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής γράφει:
«Δεν περιμένουμε να αποπέμψει ο κ. Τσίπρας τον κ. Πολάκη.
Το ξέρουμε ότι τον εκφράζει απόλυτα. Όμως τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες…».

Μεγάλο κύμα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την χυδαία και αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.
Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις:

1 σχόλιο:

  1. Κουφαμάρα είχατε προεκλογικά;Τα γερμανοτσολιάδες, προδότες,τσολάκογλου κλπ δεν τα ακούσατε;Και μετέπειτα οι ύβρεις από το βήμα της Βουλής,πχ στα 4. Τί ήταν όλα αυτά;Ήθος δεν ήταν.Ο Αλέξης το καλό παιδί με το καθαρό βλέμμα κ παπάρια.Αλήτης μεγάλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά