Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Τις επόμενες ημέρες αποφασίζει ο Τσίπρας για τις Εκλογές

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται μέσα στον Απρίλιο να αποφασίσει για την ημερομηνία των Εθνικών Εκλογών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να καταρρέει στις δημοσκοπήσεις. Σε όλες τις μετρήσεις οι διαφορές από τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζονται μεταξύ 7 και 10 μονάδων, οι ελπίδες ανάκαμψης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εξανεμίζονται και το μόνο που απομένει είναι η δύσκολη απόφαση: Εκλογές τον Μάιο, μήπως περιορίσει τις απώλειες ή Εκλογές τον Οκτώβριο με
τον κίνδυνο μίας ακόμη περισσότερο βαριάς ήττας.
Τα χρονικά περιθώρια του πρωθυπουργού δεν είναι πολλά. Η απόφασή του πρέπει ουσιαστικά να έχει ληφθεί τις επόμενες ημέρες.
Αν θελήσει να πάει σε Εκλογές τον Μάιο, η προκήρυξη θα πρέπει να γίνει γύρω στις 15 Απριλίου. Με λίγα λόγια σε λιγότερο από 10 ημέρες «κληρώνει» για τις βουλευτικές Εκλογές.
Το ερώτημα είναι με ποια πρόφαση θα μπορούσε να γίνει μία τέτοια κίνηση και κατά τα φαινόμενα στο Μαξίμου απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει.
Υπό αυτές τις συνθήκες, το τελευταίο στοίχημα φαίνεται ότι είναι μία επανάληψη των γνωστών. Όσο η πίεση από την υπόθεση Πετσίτη μεγαλώνει, ετοιμάζεται μία νέα επιχείρηση αποπροσανατολισμού με δήθεν αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.
Δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα και η πιο επιτυχημένη συνταγή. Όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις η πλειονότητα των πολιτών ψηφίζει με κριτήριο την οικονομία αλλά και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά