Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Ο Καραμανλής και ο Αρης Βελουχιώτης

Θυμάστε που ο Χρήστος Σπίρτζης είχε στο γραφείο του μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Αρη Βελουχιώτη; Και την επιδείκνυε υπερηφάνως, αν και ο κ. Σπίρτζης προερχόταν από το ΠαΣοΚ; Σας πληροφορώ ότι την ημέρα που ο νέος υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής παρελάμβανε από τον κ. Σπίρτζη το υπουργείο, πρόσεξε ότι ο Αρης Βελουχιώτης δεν υπήρχε στην αίθουσα. Αντί του Αρη υπήρχε μια εικόνα της… Παναγίας. Τι είχε συμβεί; Απλούστατα ο απερχόμενος υπουργός, όπως μου είπε η νέα ηγεσία του υπουργείου, θα σκέφτηκε τα θεία, σκέφτηκε επίσης ότι αυτοί οι δεξιοί είναι και θεοσεβούμενοι και ξεκρέμασε τον Αρη και τοποθέτησε με ευλάβεια την Παναγία. Και κάτι ακόμα. Ο υφυπουργός Υποδομών και
Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης πρόσεξε ότι οι προηγούμενοι του υπουργείου (πολιτική ηγεσία) φεύγοντας δεν πήραν μόνο τον Αρη μαζί τους, αλλά και τους σκληρούς δίσκους από τα κομπιούτερ: «Βρήκαμε άδειους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άδειους φακέλους» αποκάλυψε.
ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά