Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

Γέλια στο Twitter για την... πλανητική γκάφα του Τσίπρα και την παρέμβασή του για τον... Αμαζόνιο!

Έκπληξη, αρνητικά σχόλια, ακόμα και... θυμηδία προκάλεσε η χθεσινή διαδικτυακή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για την κλιματική αλλαγή, όταν κατηγόρησε διαδικτυακά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν είπε τίποτα στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, κατά την πρόσφατη συνάάντηση των δύο ηγετών στο Παρίσι, για τις φωτιές στον Αμαζόνιο.
Πολλοί σχολίασαν το γεγονός ότι o κ. Τσίπρας έγραψε στα social media: «Οι φωτιές στον Αμαζόνιο απειλούν, όχι κάποια μακρινή γειτονιά του πλανήτη, αλλά το κοινό μας σπίτι. Τη γη».
Προφανώς, ήθελε να πει ότι
οι φωτιές στον Αμαζόνιο δεν απειλούν κάποια μακρινή γειτονιά του πλανητικού συστήματος, γιατί διαφορετικά δεν βγάζει νόημα, καθώς ο πλανήτης που κατοικούμε... τυγχάνει να είναι είναι η Γη!
Δείτε κάποια από τα tweets:

8 σχόλια:

  1. Αιντε κακομοιροι γραφιάδες μου και μεταφραστε μας το τι τσαμπουρνα ο κ. Κουλης στα ξενα κρατη που γυριζει χωρις πλαι του τους επιτελάρχες του να του σιγοψυθιριζουν στ~αυτι το τι και πως θα μιλησειι κι αφιστε τον αγαπητο μας και απολυτα ικανωτατο και εφυεστατο Αλεξη μας σε ησυχια.
    Ο λαος μας δημοκτατικα εξελεξε τον κ. Κουλη αν και οι περισσοτεροι για να παρουν πισω μετα από πεντα χρονια τα κατακρατημένα !!
    Τωρα ο κ. Κουλης εγινε το επικεντρο του ενδιαφεροντος του Ελληνικου λαου !
    Τα δε πολεμια σχολια εναντιον του Αλεξη μας εκλαμβανονται από μας τους αναγνωστες σαν αμηχανία σας και το σκορπισμα βρωμιας και ζοχου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΓΚΑΣΜΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ.Κουλης , ο πρωθυπουργος μας προεκυψε με πολιτικη αυτοδυναμια στις καλπες κατά τις τελευταιες εθνικες εκλογες .
      Ο κ. Κουλης λετε εσεις που τον ψηφισατε ότι είναι ευφυέστατος κι ανωτερος του
      κ Αλεξη Τσιπρα που τον θεωρειτε γκαφατζή, αλλά και αμέθοδο,και αλλα πολλα.

      Να τον χαιρεσθε λοιπον τον ανωρερο για σας Κουλη σας, αλλ` εφόσον ζουμε σε μια ελευθερη δημοκρατια επιτρεψτε να χαρακτηρισω και γω, σαν ενας των 32% των Ελληνων πατριωτων μας τον Κουλη σας, που του αρνηθηκαν τη ψηφο τους. Αυτος ο κ. Κουλης σας λοιπον είναι για μας ένα προσωπο χαμηλων επιδοσεων, γεματο προλήψεις,μεθυσμενο από την αριστοκρατικη καταγωγή του κλπ.
      Λυπηθείτε τον ή θαυμάστε τον αν θέλετε... Δικο σας είναι ο κ. Κουλης και καλα κανετε να περιμενετε για μερικα χρονια ωσπου να παρετε πισω τα κατακρατούμενα που σας υποσχεθηκε.
      Εμεις του 32% που δεν θελουμε τα κατακρατούμενα και πιστεψαμε τον κ. Αλεξη μας, ότι κατακρατησε τα λεπτα μας για το καλο της πατριδας μας, τον καταταξινομησαμε σωστα και τον λατρεύουμε!!
      Άλλη ταξινομήση δεν μπορούμε να κανουμε αλλα ειμαστε σε αναμονη να δουμε τα του κ. Κουλη τα αποτελέσματα για τα οποια ευχομαστε να μην είναι πολύ τραγικα για τον τοπο μας!!
      περιμε

      Διαγραφή
  3. Απορώ μεθυσμένοι ήταν οι Έλληνες τη μέρα των εκλογών που έβγαλαν έναν σοβαρό πολιτικό σαν τον κο Μητσοτάκη, ενώ είχαμε τόσες επιλογές από σούργελα τέτοια σούργελα που είμαστε όπως Τσίπρας, Βαρουφάκης, Βελόπουλος, Κουτσούμπας, Λεβέντης κ. α. Ο Τσίπρας μας άξιζε μέχρι το μεδούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο παραδόπιστοι κατά 42% κι όχι μεθυσμένοι!!~~

      Διαγραφή
    2. Ναι βγαλλατε συναμα τον Αδωνι-κοιτα τη πολιτικη Πορεια του-, τον Βορειδη και παει λεγοντας!!Και τέτοιοι μπροστα Τσίπρας και Βαρουφάκηςκαλιτερα να μη συζητάμε παραδοφιλε!

      Διαγραφή
  4. Η γη είναι πλανήτης, η μακρινή γειτονιά του πλανήτη είναι η μακρινή γειτονια της γης, η γη είναι σπίτι μας αρα και ο πλανήτης είναι σπίτι μας. ΑΛΕΞΗ το κατάλαβες? Η γη είναι ένας από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμαζόνες, Αμαζόνιοι. Στα πλαίσια συνεργασίας των 2 χωρών, Ελλάδας-Αμαζονίας, ο δορυφόρος του ΕΛΔΟ εντόπισε πολλαπλές εστίες, απο Κινέτα μέχρι το Μανάους της Αμαζονίας.
    Όλα δείχνουν πως η φωτιά ξεκίνησε απο φυλή ιθαγενών, φίλα προσκείμενη στη ΝΔ, κατά τη διάρκεια απερίσκεπτου BBQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά