Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Αφού έτσι γουστάρει ο Χουλουσλί και εμάς αυτός ο χάρτης μας φτιάχνει!

Να αρχίσουμε να δείχνουμε και εμείς τους χάρτες της καρδιάς μας, για να δούμε θα μας πάρει στο ψιλό ο κόσμος ή δεν θα μας πάρει.
Αν έβγαινε ο Έλληνας Υπουργός Αμύνης και έδειχνε χάρτη, στον οποίο τα σύνορα της Ελλάδας ήταν ανατολικά μέχρι την Ινδία και νότια μέχρι την Αίγυπτο ξέρετε τί θα έκανε όλη υφήλιος;

Πολύ απλά θα μας έπαιρνε στο ψιλό.

Με τους Τούρκους όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν προκαλούν και δείχνουν, ότι θα μπουκάρουν όπου γουστάρουν και θα

κατακτήσουν όποια περιοχή θέλουν καταλύοντας το διεθνές δίκαιο. Και κανείς δεν λέει τίποτα.
Κάθε Τούρκος μπορεί να λέει ό,τι του καυλώσει και να διεκδικεί απειλώντας, όπως έκανε ο Χουλουσλί Ακάρ, ο οποίος με αφορμή την συνάντηση του «τουρκικού κόσμου» και των εκδηλώσεων με το Αζερμπαϊτζάν ανήρτησε μια σειρά από χάρτες που εμφανίζουν όχι μόνο την Κύπρο άλλα ελληνικά νησιά και την Θράκη ενταγμένα στον «τουρκικό κόσμο».

Αφού έτσι γουστάρει ο Χουλουσλί, να του δείξουμε και εμείς, μιλώντας με την ερντογανική γλώσσα, τα σύνορα της καρδιάς μας που φτάνουν εκεί που έφτασε και ο Αλέξανδρος!

 https://infognomonpolitics.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Επρεπε να τον είχαμε κοινοποίηση στα μεμέτια από καιρό, και όταν το 1956 έδιωχναν τούς Έλληνες από την Πόλη, εμείς έπρεπε άμεσα να διώχναμε τους Τούρκους από τη Θράκη για να είχε σταματήσει το σημερινό αλισβερίσι με τους μουσουλμάνους. Τώρα πρέπει να είμαστε δίκαιοι αλλά αυστηροί με τους τωρινούς μετανάστες γιατί στο τέλος θα πάθουμε τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά