Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

«Ρουκέτες» Κοτζιά για Καμμένο και ΣΥΡΙΖαίους: «Ο ‘Γαρουφαλλιάς’, ήθελε εισβολή στην Βόρεια Μακεδονία και άλλα χειρότερα…»

Στη σύγκρουση με τον Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς μιλώντας  στα «Νέα Σαββατοκύριακο», όπου χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, «Γαρουφαλλιά της εποχής μας».
Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε από τον πρώην υπουργό Άμυνας, ο Νίκος Κοτζιάς είπε: «Η επίθεση αυτή δεν τον οδηγούσε πουθενά παρά μόνο στα δικαστήρια. Ίσως είχε δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Δεν ξέρω. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο εταίρος της κυβέρνησης δεν είχε διαφωνίες μόνο με το όνομα «Βόρειος Μακεδονία». Επιθυμούσε και τη διάλυσή της, ακόμα και εισβολή σε αυτή, και άλλα απίστευτα χειρότερα. Λειτουργούσε ως «ο Γαρουφαλλιάς της εποχής μας»».

«Δεν τους έκανα τα χατίρια»

Μάλιστα, ανέφερε ότι
η επίθεση συκοφαντίας σε βάρος του «δεν έγινε μόνο από τον κυβερνητικό εταίρο, αλλά και από ορισμένους εντός του τότε Μαξίμου, είτε γιατί δεν τους έκανα τα χατίρια που ζητούσαν, είτε γιατί τους είχα πιάσει με τη γίδα στην πλάτη. Ορισμένοι, μάλιστα, από αυτούς επεδίωκαν συστηματικά να με «κοντύνουν», διότι όπως έλεγαν «παραήμουν δημοφιλής» και «ανυπότακτος».
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε: «να είμαστε ειλικρινείς. ‘Ολοι είναι ευχαριστημένοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η ΝΔ γιατί έγινε η καλύτερη δυνατή συμφωνία χωρίς κόστος. Ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ψήφισε μια συμφωνία ιστορικής σημασίας».
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στον ρόλο του «Πράττω». «Εμείς είμαστε πολιτικά όντα, όχι επαγγελματίες της πολιτικής. Δεν είμαστε κολλημένοι σε καμία καρέκλα, για αυτό μπορούμε να παίξουμε το ρόλο προώθησης της συνεννόησης ανάμεσα σε διαφορετικές δυνάμεις οι οποίες με τη σειρά τους πρέπει να κάνουν μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα, ιδέες, νοοτροπίες, μακριά από προσωπικά πάθη και εγωισμούς»..
 https://crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά