Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Απόφαση έκπληξη, αρνιά για όλους !

Με μια ξαφνική απόφαση που εκπλήσσει το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε δια του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Πέτσα ότι μέσω του Υπουργείου Γεωργίας αποφάσισε να διαθέσει  στους Δήμους όλης της χώρας ανάλογες ποσότητες αρνιών για την ημέρα του Πάσχα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι ο σκοπός είναι να τονωθεί το ηθικό των πολιτών που σηκώνουν όλο το βάρος της καραντίνας και ακόμη να βοηθηθεί ο κλάδος της κτηνοτροφίας.
Συμπληρωματικά ο Υπουργός Γεωργίας κ. Βορίδης δήλωσε ότι το καθιερωμένο ψήσιμο λόγω του ιού θα γίνεται σε γήπεδα ή μεγάλες αλάνες μόνο με μοτέρ προς αποφυγή συνωστισμού.Οι μερίδες που αναλογούν θα
διατεθούν στο τέλος του ψησίματος στους δημότες από υπαλλήλους του Δήμου. Οι πρώτες εντυπώσεις των πολιτών για την απόφαση είναι πολύ ικανοποιητικές και σίγουρα τα αποτελέσματα θα εμφανισθούν στις επόμενες δημοσκοπήσεις.
Ο Σύριζα με ανακοίνωση του τομέα Γεωργίας ανακοίνωσε ότι πρόκειται για μέτρο άκρατου λαϊκισμού πρόχειρα γραμμένο καθώς δεν υπάρχει πρόβλεψη για κοκορέτσι και πρόβλεψη για τους χορτοφάγους πολίτες .
Καλό μήνα σε όλους.

3 σχόλια:

  1. Με νεώτερη δήλωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει το μέτρο ανεπαρκές εφ΄όσον δεν συνοδεύεται από μία εξάδα μπύρες ή δύο λίτρα κρασί. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σιγουρα! Αφου ο Κουλης ταβαλλε παλι όλα ταρνια από τη τσεπη τη δικη του και τι ς πετυχιμενες επιχειρισεις της κυριας του!

      Διαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά